Driftledare natt sökes till Lassila & Tikanoja

Driftledare natt sökes till Lassila & Tikanoja

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och självständigt arbete? Vill du också använda dina goda system- och datorvanor för att bidra till ett smidigt fungerande fastighetsdrift? Om du dessutom trivs att jobba natt där du har mycket kontakter med människor, kan detta jobb vara något för dig. Skicka i så fall in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Driftledare till Lassila & Tikanoja (L&T).

Lassila & Tikanoja FM (L&T FM AB) är ett av Sveriges största företag inom teknisk fastighetsdrift. Deras arbete handlar om att bedriva fastighetsdrift på det för kunden mest effektiva sättet vad det gäller livslängd, energi och miljö med egen kompetent och engagerad personal. L&Ts kunder är större fastighetsägare till handels-, kontors-, logistik- och teleteknikfastigheter. De driftar även stora delar av Stockholms läns landstings sjukhus samt 3 sjukhus i Östergötland.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos L&T. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som driftledare kommer du att arbeta på L&T:s driftcentral som är bemannad 24/7. Driftcentralen ligger i vårt operativa kontor i Årsta. Du kommer att tjänstgöra natt med arbetstider mellan 18:30-07:30 på ett rullande schema.

Dina arbetsuppgifter innefattar att:
 • Övervaka olika uppkopplade system och enheter
 • Ta emot felanmälningar och ärenden
 • Självständig bedöma varje ärendes prioriteringsbehov och koordinera ärenden utifrån detta till lämpliga interna och externa mottagare, till exempel till fastighetsteknikerna som jobbar ute på fältet
 • Eskalera ärenden vid behov samt rapportera uppdragsspecifika händelser enligt instruktioner
 • Agera enligt skriftliga kommersiella åtaganden (kontrakt och övriga kundförpliktelser)
 • Säkerställa nödvändig avlämning av pågående ärenden till avbytande kollegor
 • Bedriva arbetet enligt företagets verksamhetssystem
 • Utföra övriga uppgifter som förväntas ingå i befattningen på ett professionellt sätt
 • Löpande rapportering av arbetet sker till arbetsledaren
Vi söker dig som
 • Har minst 2 års erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter med kundservice i fokus
 • Besitter erfarenheter från teknisk drift och/eller övervakning
 • Har god datorvana och kan hantera Office-programmen såsom Excel, Word och Power Point
 • God kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du självgående och noggrann med god simultankapacitet och stresstålighet. Du är en handlingskraftig person som omgående skaffar dig en överblick över komplexa situationer och kan fatta både snabba, genomtänkta och ibland obekväma beslut utifrån givna prioriteringar. Du behöver vara flexibel eftersom förutsättningarna och prioriteringarna av olika ärenden kan ändras snabbt. Du har ett stort säkerhetstänk och ett visst tekniskt kunnande samt är van vid att arbeta med systemstöd.

Att prova nya arbetssätt, vara en utmanare och hitta lösningar lockar dig. Du är affärsmässig och ser tydligt hur dina beslut påverkar ekonomin och produktiviteten. Då befattningen har stort fokus på service till medarbetare och kunder är det av yttersta vikt att du är professionell, prestigelös, serviceinriktad och beredd att hugga i där det behövs.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Årsta
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som arbetar för att förändra konsumtionssamhället till ett effektivt återvinningssamhälle. Tillsammans med kunder förlänger L&T fastigheternas livstid, styr material till återvinning och minskar förbrukningen av energi. L&T hjälper sina kunder att fokusera på sina kärnverksamheter och spara miljön. Tillsammans skapar de välfärd och arbetsplatser.