Dispatcher till det internationella företaget Thermo Fisher Scientific

Dispatcher till det internationella företaget Thermo Fisher Scientific

För dig som är nyfiken på att arbeta på ett bolag inom laboratoriebranschen och kan skriva under på att du grym på att ge bästa kundupplevelsen är detta potentiellt rollen för dig. Nu söker Thermo Fisher Scientific en person till sitt servicekoordinatorteam i Hägersten i Stockholm. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Thermo Fisher Scientific räkning en dispatcher/servicekoordinator med en positiv can-do attityd.

Thermo Fisher Scientific strävar efter att göra det möjligt för sina kunder att göra världen friskare, renare och säkrare. De verkar inom laboratoriebranschen och erbjuder en kombination av innovativ teknik, inköp av bekvämlighet samt omfattande support till deras kunder. I detta företag får du vara en del av spännande projekt för att förbättra mänsklig välfärd och blir erbjuden en karriär i ett internationellt företag med en global påverkan. Du kommer att få samarbeta med drivna kollegor inom olika affärsområden samt även med externa parter.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du se till att arbetsflödet fungerar smidigt genom att upprätthålla en god arbetsrelation med Thermo Fisher Scientific kunder och deras fältservicetekniker. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara frågor, felsöka och förvärva ny teknisk information, se till att schemaläggningstjänster fungerar effektivt samt ge det lilla extra för att göra kunderna nöjda. Du ansvarar för inkommande ärenden i sin helhet och koordinerar mellan kund och tekniker för att problemet ska lösas så smidigt som möjligt.

Du kommer att vara bryggan mellan kunder, ingenjörer inom fälttjänsterna samt andra interna intressenter. Du kommer introduceras till arbetsuppgifterna successivt och få stöttning från dina kollegor för att komma in i rollen på bästa sätt. Du kommer exempelvis att få:
 • Ta emot kundsamtal, felsöka och prioritera ärenden
 • Hantera och tilldela uppdrag till fältserviceteknikerna
 • Administrera serviceförfrågningar
 • Hantera underhållningen av data
 • Se till att reservdelar finns tillgängliga
 • Kommunicera på ett effektivt sätt för att lösa eventuella problem
Vi söker dig som

Vi söker dig som har jobbat i en liknande roll eller har relevant erfarenhet som kundtjänstmedarbetare. Vidare ser vi att du:
 • Har god systemvana och en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system
 • Har grundläggande kunskaper i SAP
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Som person är du:
 • Serviceminded
 • Initiativtagande
 • Problemlösande
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Stockholm, Hägersten
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Thermofishers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se