Dispatcher till det internationella företaget Thermo Fisher Scientific

Dispatcher till det internationella företaget Thermo Fisher Scientific

För dig som är nyfiken på att arbeta på ett bolag inom laboratoriebranschen och kan skriva under på att du grym på att ge bästa kundupplevelsen är detta potentiellt rollen för dig. Nu söker Thermo Fisher Scientific en person till sitt servicekoordinatorteam i Hägersten i Stockholm. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Thermo Fisher Scientific räkning en dispatcher/servicekoordinator med en positiv can-do attityd.

Thermo Fisher Scientific strävar efter att göra det möjligt för sina kunder att göra världen friskare, renare och säkrare. De verkar inom laboratoriebranschen och erbjuder en kombination av innovativ teknik, inköp av bekvämlighet samt omfattande support till deras kunder. I detta företag får du vara en del av spännande projekt för att förbättra mänsklig välfärd och blir erbjuden en karriär i ett internationellt företag med en global påverkan. Du kommer att få samarbeta med drivna kollegor inom olika affärsområden samt även med externa parter.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du se till att arbetsflödet fungerar smidigt genom att upprätthålla en god arbetsrelation med Thermo Fisher Scientific kunder och deras fältservicetekniker. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara frågor, felsöka och förvärva ny teknisk information, se till att schemaläggningstjänster fungerar effektivt samt ge det lilla extra för att göra kunderna nöjda. Du ansvarar för inkommande ärenden i sin helhet och koordinerar mellan kund och tekniker för att problemet ska lösas så smidigt som möjligt.

Du kommer att vara bryggan mellan kunder, ingenjörer inom fälttjänsterna samt andra interna intressenter. Du kommer introduceras till arbetsuppgifterna successivt och få stöttning från dina kollegor för att komma in i rollen på bästa sätt. Du kommer exempelvis att få:

Ta emot kundsamtal, felsöka och prioritera ärenden

Hantera och tilldela uppdrag till fältserviceteknikerna

Administrera serviceförfrågningar

Hantera underhållningen av data

Se till att reservdelar finns tillgängliga

Kommunicera på ett effektivt sätt för att lösa eventuella problem

Vi söker dig som

Vi söker dig som har jobbat i en liknande roll eller har relevant erfarenhet som kundtjänstmedarbetare. Vidare ser vi att du:
  • Har god systemvana
  • Har grundläggande kunskaper i SAP
  • Har flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du talar något ytterligare skandinaviskt språk.

Som person är du:
  • Serviceminded
  • Initiativtagande
  • Problemlösande
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Stockholm, Hägersten
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Thermofishers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Thermofisher här: