Digitaliseringsutvecklare till kommun i norrort!

Digitaliseringsutvecklare till kommun i norrort!

Vår kund möter invånarnas behov genom hela livet. De kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. De är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom olika verksamheter. De vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Denna kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på deras resa?

Information om uppdraget

Vill du vara IT-enhetens språkrör, utbildare och inspiratör ute i verksamheten?
Som kommunens Digitaliseringsutvecklare arbetar du tillsammans med systemförvaltare, arkitekter och tekniker på IT-enheten. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i spännande projekt i kommunens digitala utveckling. Rollen kräver ett stort intresse och förståelse för verksamheten, tekniken och förmåga att hitta långsiktiga effektiva lösningar från både ett verksamhetsmässigt och tekniskt perspektiv.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att ha ett övergripande ansvar för att utveckla kommunens digitalisering genom att arbeta tillsammans med verksamheten och IT, för att förenkla och automatisera arbetsmoment och processer samt vidareutveckla kommunens e-tjänster.

Som Digitaliseringsutvecklare kommer du att vara både rådgivande och utföra utbildningar runt Microsoft 365 med dess verktyg. Ett av dina viktigare uppdrag är att få med verksamheten på den digitala utvecklingen, att få dina kollegor i alla förvaltningar trygga i att våga och kunna använda digitala verktyg.

För att trivas i rollen ser vi att du är bekväm med att röra dig runt i kommunens olika verksamheter för att se möjligheter att med IT-verktyg effektivisera och arbeta vidare med kommunens digitalisering.

Vi söker dig som
 • Flera års erfarenhet av arbete med Microsoft 365.
 • Goda kunskaper inom Teams.
 • Erfarenhet av att utbilda andra inom IT området.
 • Goda kunskaper i det svenska språket
Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med:
 • Projektledning
 • Systemintegration
 • Processkartläggning
 • E-tjänster
 • Automatiseringsprojekt
Vi tror att du är en utåtriktad person som har lätt för att både förstå andra samt göra dig förstådd. Du gillar att jobba i team, men är ändå självgående och prestigelös samtidigt som du har ett driv och engagemang i det du gör. Du är serviceinriktad, flexibel och kan prioritera det som är viktigast för stunden.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag
 • Upplägg: Konsult hos Academic Work och sedan en anställning hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet
 • Placering: Norrort
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se