Digital produktionsledare till zenith

Digital produktionsledare till zenith

Tilltalas du av att jobba i en analytisk roll där du kan finna nya insikter och optimera underlaget för ditt kommande projekt? Zenith behöver nu dig i rollen som digital produktionsledare där du blir spindeln i nätet! I denna koordinerande roll är det du som håller kontakten med berörda kollegor och partners samt ansvarar för att ta fram rätt material och att hålla projektens deadlines.

Information om uppdraget

Academic Work söker en person till rollen som digital produktionsledare hos mediabyrån Zenith. Du blir en del av ett team på åtta personer och din projektledarkollega introducerar dig för dina nya kundsamarbeten. Utöver ditt fasta team ingår du även i specifika kundteam som styrs av olika projekt. Zenith sitter i fräscha lokaler med utsikt över Stockholm och härliga restauranger precis runt hörnet, perfekt för att ta en kaffe på lunchrasten med en av dina nya kollegor!

I rollen som digital produktionsledare erbjuds du
 • En gedigen introduktion anpassad efter dina erfarenheter
 • En liten och familjär omgivning i entreprenörsanda kombinerat med Zeniths stora globala kundsamarbeten som bland annat Libresse, Findus, Electrolux och Skånemejerier
 • En teamleader och en ansvarig chef som stöttar dig i din utveckling framåt
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Zenith. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Digital produktionsledare kommer du arbeta i en bred roll där du tar eget ansvar och förväntas bidra med din kunskap inom framförallt data och statistik. Du kommer bland annat ansvara för att utifrån det statistiska underlag du har beställa taggar till kampanjer och ansvara för att följa upp deadlines och koordinera processen.

Du kommer till exempel att:
 • Uppmärksamma trender i rapporter om något sticker ut samt ansvara för att kommunicera detta till dina kollegor
 • Ta fram statistik och underlag i bland annat Excel för att optimera kampanjer
 • Koordinera, kravställa och ansvara för beställningen av jobbtaggar till kampanjer
Tjänsten passar dig som är strukturerad, noggrann och som trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Du trivs i en analytisk roll och har ett öga för detaljer och statistik. Vi tror dessutom att du har en förmåga att hålla många bollar i luften och att du har en härlig positiv attityd!

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i excel
 • Har God analytisk förmåga och intresse för data och statistik
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om
 • Du har en eftergymnasial utbildning inom IT/webb och har en teknisk förståelse för html, JavaScript & CSS
 • Du har tidigare erfarenheter av att jobba i en liknande koordinerande roll
Som person är du:
 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Analytisk
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Södermalm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zeniths önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se