Digital produktionsledare till mediebyrån zenith

Digital produktionsledare till mediebyrån zenith

Vill du jobba på en arbetsplats som är nytänkande, utmanande och en uppstickare bland dagens mediebyråer? Tilltalas du av ord som dataanalys och statistik där du kan finna nya insikter och optimera underlaget för ditt kommande projekt? Zenith behöver nu dig i rollen som digital produktionsledare där du blir spindeln i nätet. I rollen är du den som håller kontakten med berörda kollegor och partners samt ansvarar för att ta fram rätt material samt att hålla projektens deadlines.

Information om uppdraget

Academic Work söker en person till rollen som digital produktionsledare hos Zenith. En mediebyrå som arbetar för att leverera kommunikationslösningar som gör deras kunder nöjda och deras medieinvesteringar lönsamma. Deras engagemang och nyfikenhet är nyckeln till att de levererar kreativitet och ROI (return on investment) till sina kunder. Zenith är den nya typen av mediekonsulter - modigt och prestigelöst navigerar de tryggt i det nya medielandskapet. De baserar sitt arbete och tillvägagångssätt på forskning och nu behöver dom din förstärkning.

Som ny kollega på Zenith får du en gedigen introduktion anpassad efter dina erfarenheter. Du blir en del av ett team på åtta personer och din projektledarkollega introducerar dig för dina nya kundsamarbeten. Du får både en teamleader och en ansvarig chef som stöttar dig i din utveckling framåt. Utöver ditt fasta team ingår du även i specifika kundteam som styrs av olika projekt. Delar av rollen handlar även om att nätverka och detta kickar du igång tillsammans med Zeniths systerbyrå som gemensamt har introduktionsdagar på publicistnivå. Där får du sätta dig in i hur man jobbar med tv, print och research.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Zenith. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Digital produktionsledare kommer du arbeta i en bred roll där du tar eget ansvar och förväntas bidra med din kunskap genom framförallt data och statistik. Det är du som tar fram materialspecifikationer innehållande tekniska förutsättningar samt har kontakt med berörda parter internt och hos medierna. När materialet är färdigställt går detta iväg för produktion och du ansvarar då för att följa upp deadlines. En stor del är även att tagga upp kampanjer för att säkerhetsställa rätt mätningar och data. Du kommer även att få presentera delar av det underlag som du tar fram.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta proaktivt med nuvarande processer, ta fram och implementera optimerings åtgärder
 • Tagga upp kampanjer för mätning av annonser
 • Ta fram mätpunkter samt statistik och data till uppföljningar och rapporter
 • Löpandes optimera kampanjer
Tjänsten passar dig som blir motiverad av en miljö där alla vill göra det lilla extra. En liten och familjär omgivning i entreprenörsanda kombinerat med Zeniths stora globala kundsamarbeten som Libresse, Findus, Electrolux och Skånemejerier är något du bara måste vara en del av i din fortsatta karriärutveckling.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års arbetserfarenhet av att arbeta med kunder
 • Teknisk förståelse inom webb så som html, javascript & css, men du behöver ej kunna koda
 • God analytisk förmåga och intresse för data och statistik
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av Adform, DCM, Flashtalking eller andra tredjepartsmätningssystem
 • Har eftergymnasial utbildning inom IT/webb eller marknad
Som person är du lösningsorienterad och gillar att ta dig an nya projekt. Du är van vid att jobba i team, ta initiativ och arbeta strukturerat. Genom data och statistik hittar du insikterna och använder det som underlag för nästa projekt. Du har ett öppet sinne och gillar mötet med människor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Södermalm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Zeniths önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork