Digital marknadsförare till digitala byrån QBD

Digital marknadsförare till digitala byrån QBD

Kreativitet, innovation, entreprenörskap och frihet under ansvar är en träffande beskrivning för QBD. Nu söker vi dig som har erfarenhet av digital marknadsföring och som vill ta nästa steg i karriären. Du erbjuds att få vara med på en resa i en stimulerande och utvecklande miljö där du på nära håll får följa resultatet av det du gör. Vi gör urval löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

QBD växer och deras tjänster är efterfrågade. Kundportföljen är bred och företaget jobbar mot bolag inom flera olika branscher, däribland fordon, tech och bygg. Man är tio medarbetare och gruppen består av kommunikatörer, designers, projektledare och utvecklare.

QBD:s tjänster innefattar varumärkesstrategier, digital marknadsföring samt systemutveckling och bolaget står inför en spännande expansionsfas där de beräknas växa ännu mer. Under 2018 blev QBD utsett till ett av Superföretagen 2018. Det är en utmärkelse som delas ut av Bisnode och Veckans Affärer, där bara en knapp promille av alla Sveriges företag kan titulera sig Superföretag 2018!

Nu behöver QBD bli ännu fler och utöka med en digital marknadsförare till sitt kontor som ligger ett stenkast bort från Strandvägen. Du kommer att ingå i en resultatfokuserad konsultgrupp tillsammans med erfarna kollegor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos QBD.

Arbetsuppgifter

I rollen som digital marknadsförare kommer ditt fokus ligga på kundens verksamhet. Du kommer hjälpa olika bolag att anpassa sin marknadsföring för ökade resultat. Dina uppgifter kommer innebära att:
 • Marknadsföring via sociala medier, sökmotorer och e-post
 • Optimera kampanjer mot uppsatta KPI-mål för maximal ROI
 • Hantera, planera och optimera kontostruktur
 • Skapa och uppdatera annonser och kampanjer
 • Löpande göra sökords- och beteendeanalyser
 • Ansvara för budhantering
 • Ansvara för rapportering, kostnadskontroll, analys av utfall och resultat
 • Löpande utföra konkurrentanalyser
Tjänsten passar dig som arbetar som digital marknadsförare och söker dig till en mindre organisation präglad av kreativitet, innovation och entreprenörskap och där du tydligt kan se hur dina insatser bidrar till företagets framgång.

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års erfarenhet av digital marknadsföring genom Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn och MailChimp
 • Har kunskaper i Excel
 • Har professionell kunskap i svenska och engelska både i tal och skrift
Det är meriterande om du har en utbildning inom marknadsföring.

Som person är du analytisk, strategisk, strukturerad och kommunikativ. Du samlar in information, analyserar och agerar för att hitta effektiva lösningar. Du arbetar även utifrån visioner och långsiktiga mål som bryts ner i aktiviteter som du planerar och organiserar på ett effektivt sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Amanda Axelsson
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och QBDs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

QBD Sweden AB är en affärsdriven digitalbyrå i Stockholm med över 10 års erfarenhet. Det som särskiljer QBD är de metoder och inarbetade processer som används för att säkerställa ett kvalitativt resultat. Därav namnet QBD, vilket står för Quality by Design som är ett koncept vars principer som QBD jobbar efter.
QBD sitter i nya fräscha lokaler, ett stenkast från Strandvägen på Östermalm, Stockholm. Det är högt i tak där medarbetare arbetar efter devisen frihet under ansvar. Du kommer att vara delaktig och ha stor möjlighet att påverka i en öppen atmosfär med bra gemenskap.