Digital kommunikatör till Dahl sökes omgående

Digital kommunikatör till Dahl sökes omgående

Nu letar vi efter dig som är vass på digitala kommunikationsflöden med fokus på att optimera konvertering. Är du även en "doer" som sitter inne på flera kommunikationsideér för webb och sociala medier? Nu har du möjlighet att komma in på Sveriges ledande VVS-grossist som digital kommunikatör! Sök redan idag då behovet är omgående!

Information om uppdraget

Dahl är Sveriges ledande VVS-grossist och navet i flödet av produkter och information för 140 000 produkter från ca 2 000 leverantörer till 37 000 kunder. Hos oss är det högt tempo, här händer alltid något kul och det ska kommuniceras i många olika kanaler med syfte att informera, attrahera, inspirera och hjälpa våra kunder till bättre affärer. Det är alltid något på gång hos Dahl och våra digitala verktyg och kanaler är under ständig utveckling, just nu jobbar vi med en helt ny webbsida och mer kommer. Här får du vara med i stort och smått, strategiskt och operativt.

Du kommer att arbeta på Dahls interna avdelning för marknadskommunikation där både analog och digital kommunikation skapas och distribueras via ett glatt gäng med mysigt kontor i Bromma. Vi gör det mesta internt från ax till limpa, ibland med hjälp av samarbetspartners men ofta helt inhouse i ambition att vara snabb och servicemedveten till våra kunder som också är våra kollegor. Det mesta av vårt material tas fram för att hjälpa säljorganisationen i deras viktiga jobb. Vi gillar vårt gäng och har en stark team-känsla men är beroende av varandras kompetens och arbetar ofta enskilt i den specifika uppgiften. Ditt ansvarsområde blir kommunikation för webb och andra digitala produktioner som nyhetsbrev, sociala medier, film och appar. Visst låter det kul?

Uppdraget är på ett år och med stor chans till anställning hos Dahl därefter.

Arbetsuppgifter

I korthet går dina arbetsuppgifter ut på att driva trafik till våra webbsidor genom:
  • Nyhetsbrev
  • SEO
  • Content marketing
  • Google annonsering
  • Remarketing
  • Kampanjer
  • Sociala medier
Därefter hoppas vi att du själv är intresserad av att utvärdera effekten i syfte att optimera inför kommande satsningar.

Vi söker dig som
  • Har relevant utbildning och erfarenhet av liknande uppgifter
  • Dig som är nyfiken och håller dig kontinuerligt uppdaterad i ämnet digital kommunikation.
* Det primära språket vi använder är svenska och där måste du kunna tala och skriva obehindrat men webbutveckling sker ofta på engelska så vi förutsätter att du även behärskar detta väl.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dahl omsätter ca 8 miljarder och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, börsnoterade i Paris.
Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. Här finns en stark tro på att deras medarbetare bidrar till framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. De lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriär- och kompetensutveckling.