Digital Marketing Strategist till Academic Work

Digital Marketing Strategist till Academic Work

Vi gör vårt bästa för att ligga i framkant med vår digitala marknadsföring genom att arbeta på rätt sätt med rätt kanaler och prova det senaste inom området. För att slipa på detta arbete ytterligare är vi sugna på en ny medarbetare som kan projektleda vårt SEO-arbete, utforska nya initiativ inom det senaste samt vara starkt bidragande till att driva helhetsperspektivet i teamet. Är det du?

Information om uppdraget

På Academic Work får vi personer att växa och vi letar nu efter ytterligare en stjärna till vårt digitala marknadsteam. Teamet är på stark tillväxt och består i dagsläget av fem personer plus Head of Digital Marketing, som du rapporterar till. Vi söker nu en erfaren person som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet för att lyfta teamet till nästa nivå. På Academic Work arbetar vi alltid med ambitiösa mål och med fokuset att vara snäppet bättre idag än igår, samtidigt som vi aldrig glömmer att ha roligt på vägen.

Om du skulle be någon av våra medarbetare att beskriva vår kultur är vi säkra på att de skulle ge en bild av hur de ständigt får energi av sina kollegor och hur det inte dröjer länge innan de har fyllts av en positiv känsla när de kommit till jobbet en måndagsmorgon. Om du är den som skulle bli vår nästa medarbetare så skulle din huvudsakliga arbetsplats vara i Norrtull i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som Digital Marketing Strategist kommer du vara en starkt drivande kraft i det digitala marknadsarbetet. Rollen kommer i mångt och mycket på sikt formas utifrån vilka vägar som tas framöver. I dagsläget kommer rollen främst innebära att projektleda arbetet med SEO, hålla sig ajour med vad som händer i branschen och baserat på detta starta och driva initiativ som vi tror kommer hjälpa oss nå våra mål, samt dela med sig av sin kompetens och expertis till medarbetarna i teamet.

Du kommer till exempel att:
  • Ansvara för det strategiska arbetet och projektledning av SEO-arbetet i nära samarbete med vår byrå
  • Kartlägga nya tekniker och kanaler, utvärdera om det är värt att prova i teamet och i så fall sätta relevanta processer
  • Ha ett nära samarbete med andra relevanta funktioner på Group såväl som lokala marknader för att initiera och driva möjligheter inom digital marknadsföring
  • Agera som ett seniort bollplank inom teamet i operativa såväl som strategiska frågor
Denna roll passar dig som vill komma in på en rolig arbetsplats och driva på i en väldigt händelserik miljö. Du kommer erbjudas mycket frihet och utrymme att prova nya saker kopplat till digital marknadsföring och iscensätta dina idéer.

Vi söker dig som
  • Har fem års erfarenhet av digital marknadsföring med inslag av SEO
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet från byråsidan.

Vi tror att du har en hög nivå av initiativtagande, då rollen kommer erbjuda väldigt mycket av att du driver igenom dina egna tankar och idéer. Du är självgående med en förmåga att strukturera upp dina egna dagar och veckor och ta reda på relevant information när något skulle saknas. Vidare har du väldigt goda kommunikativa förmågor för att i bolaget kunna driva igenom dina och teamets idéer och du är orädd att involvera och driva på mot rätt personer.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Stockholm (Norrtull)
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Want to know more about working internally at Academic Work? At https://www.academicwork.se/jobba-hos-oss you can meet our employees, read about what we value highly, and see pictures and films describing our world! Click here!