Digital Coordinator inom eCommerce till Samsung

Digital Coordinator inom eCommerce till Samsung

Till dig som har erfarenhet inom eCommerce: Drömrollen finns här! Brinner du för digitala kundupplevelser och är en coordinator av rang så kommer du här få göra skillnad i eCommerce teamet på ett av världens mest innovativa bolag med visionen att inspirera världen och skapa framtiden. Sök tjänsten redan idag då urvalet pågår löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Digital Coordinator eCommerce till Samsung på heltid med start första juni 2019. Du kommer bli en del av teamet på huvudkontoret i Kista som from augusti kommer flytta till nya lokaler 300 meter bort och bli aktivitetsbaserat.

Samsungs "vision 2020" utgör kärnan i deras åtagande att skapa en bättre värld full av rikare digitala upplevelser genom innovativ teknik och innovativa produkter.
Målet med visionen är att bli ett uppskattat varumärke, ett innovativt företag och ett beundrat företag. Därmed strävar Samsung efter kreativitet och innovation, ömsesidiga partnerskap och fantastiska medarbetare. Samsung levererar världens bästa produkter och tjänster tack vare sin passion för innovation och god affärssed. Samsung ser fram emot att utforska affärsområden såsom sjukvård och fordonselektronik, och deras resa fortsätter genom innovationens historia.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Samsung. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Digital Coordinator eCommerce kommer du arbeta med att säkerställa content online och banners och landningssidor är optimerade för att driva sälj online via Samsungs D2C kanaler.

Du kommer till exempel att:
 • Säkerställa relevant content, banners och landningssidor för kunden.
 • Leda projekt i nära samarbete med globala/lokala intressenter, samt externa byråer.
 • Ansvara för kundkommunikationen innan, under och efter inköp.
 • Koordinera långsiktig innehållsplanering och säkerställa leverans inom deadline.
 • Vara främsta kontaktpersonen för globala/regionala/lokala förfrågningar relaterade till online shopping och lansering av nya produkter.
 • Arbeta med utveckling och optimering av processer utifrån ett kundperspektiv, baserat på tillgängliga data.
 • Hantera budget inom arbetsomfattning.
Vi tror att du är en driven projektledare med fokus på kvalitet och en förståelse för kundresan. Utöver ägandeskapet av shoppingrelaterat content, kommer du i rollen att arbeta nära både byråer och interna intressenter, för att säkerställa en förstklassig shoppingupplevelse.

Vi söker dig som
 • Har högskoleutbildning inom marknadsföring eller liknande.
 • Har 1-3 års erfarenhet av arbete med contentproduktion online eller merchandising.
 • Har erfarenhet av att koordinera projekt med både byråer och olika intressenter.
 • Hrfarenhet av arbete inom ett CMS eller e-commerce system, gärna AEM (Adobe Experience Manager).
 • Har erfarenhet av arbete med online analysverktyg, gärna Adobe.
Det är meriterande om du

* Har kunskap inom InDesign eller Photoshop.

Som person är du är du en strukturerad och proaktiv person med ett öga för detaljer. Du är service-minded och en duktig teamspelare.

Övrig information
 • Start: 1:a juni
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Lön: TImbaserad månadslön
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samsung är ett av världens ledande bolag inom elektronik. Samsungs "vision 2020" utgör kärnan i deras åtagande att skapa en bättre värld full av rikare digitala upplevelser genom innovativ teknik och innovativa produkter. Målet med visionen är att bli ett uppskattat varumärke, ett innovativt företag och ett beundrat företag. Därmed strävar Samsung efter kreativitet och innovation, ömsesidiga partnerskap och fantastiska medarbetare. Samsung levererar världens bästa produkter och tjänster tack vare sin passion för innovation och god affärssed. Samsung ser fram emot att utforska affärsområden såsom sjukvård och fordonselektronik, och deras resa fortsätter genom innovationens historia.