Detaljfokuserade administratörer på deltid!

Detaljfokuserade administratörer på deltid!

Beskriver du dig själv som en detaljfokuserad person som under en kortare period vill ingå i ett familjärt team av studenter? Hos Netigate har du möjlighet att bidra till att ett av deras större årliga projekt når deadline med goda resultat.

Information om uppdraget

En typisk arbetsdag inleds i Netigates moderna lokaler mitt på Drottninggatan, där du och dina kollegor i teamet sätter igång med dagens arbete. Ni ansvarar för att överföra enkäter i pappersform till Netigates digitala plattform. Det är både öppna som stängda svar som ska föras in i systemet. Uppdraget inleds med en kortare introduktion av ansvarig på plats, där ni snart är en del av Netigatekulturen som präglas av en familjär stämning med gemensamma aktiviteter så som after works och fikor.

Du erbjuds
 • Meriterande erfarenheter inom administration
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

I rollen som administratör hos Netigate mellan mitten på februari-slutet av mars ansvarar du och teamet för att överföra öppna som stängda enkätsvar in i Netigates egna digitala system.

Vi söker dig som
 • Studerar om minst 50% vid universitet eller högskola
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, då majoriteten av arbetet sker på språket
 • Det är meriterande men inte ett krav om du har administrativ erfarenhet sedan tidigare
Som person är du:
 • Noggrann
 • Flexibel
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Februari
 • Omfattning: Deltid 2 dagar i veckan mellan februari och mars
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Netigates önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se