Deltidsreceptionist till kontor runt om i Stockholm

Deltidsreceptionist till kontor runt om i Stockholm

Här söker vi en student som vid sidan av sina studier vill arbeta i varierande arbetsmiljöer runt om i Stockholm. Du ges möjligheten att få en inblick hos flera företag där den ena dagen inte är den andra lik. Trivs du med att vara behjälplig mot människor och vill ge ett positivt och utmärkt första bemötande till besökare, då kan det här vara tjänsten för dig! Vi använder oss av löpande urval så sök redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en person på deltid till Coors kontrakt där du kommer stötta upp på olika kontor runt om i Stockholm. Primärt rör det sig om 3-4 kontor där arbetsmiljön är välkomnande och stämningen är positiv.

Arbetsbelastningen kan variera i perioder, optimala vore därför förslagsvis att du studerar på distans eller har ett väldigt flexibelt schema. Ditt fokus kommer vara att ge förstklassig service till de olika kontorens besökare. Du kommer att täcka upp vid plötslig och planerad sjukfrånvaro, vilket ställer höga krav på flexibilitet för att du ska ha möjligheten att hoppa in och jobba vid kort varsel.

För att arbeta via Coor krävs att du kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret - så beställ ett redan idag då det tar någon vecka att få hem det.

Coor är en av nordens ledande facility management - leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt gentemot besökare och gäster!

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot och välkomna besökare
 • Svara i växeln
 • Internservice till medarbetare i form av rumsbokningar, cateringbeställningar och vara behjälplig där det behövs
Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema, som trivs att arbeta i varierande arbetsmiljöer och som har möjligheten att hoppa in och jobba med kort varsel. Du brinner för att ge service i världsklass och har möjlighet att finnas tillgänglig för jobb flera dagar i veckan.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Är student på minst 50%, med minst ett år kvar på dina studier, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning (exempelvis egenföretagare). Detta pga krav enligt kollektivavtal
 • Har möjlighet att finnas tillgänglig flera dagar i veckan
 • Har erfarenhet av service och har ett serviceminded och prestigelöst förhållningssätt
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det förekommer engelsktalande besökare.
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som receptionist.
Som person är du:
 • Öppen, positiv och gillar att bemöta människor.
 • Flexibel, serviceminded och ansvarstagande då du blir ansiktet utåt och förväntas leverera hög service till besökare och interna medarbetare.
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, tillgänglig för pass med kort varsel dagar i veckan
 • Placering: Runt om i Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se