Delprojektledare med intresse för energi och dokumentation till Etteplan

Delprojektledare med intresse för energi och dokumentation till Etteplan

¨Engineering with a difference¨. Det är mottot som Etteplan och deras medarbetare lever efter dagligen och som gör att de expanderar enligt sin 15-plan. Alltså att öka med 15% varje år genom organisk tillväxt och förvärv. Deras största framgångsfaktor är förmågan att se och lyfta fram sina kunders konkurrensfördelar kopplade till kärnverksamheten, låta dem fokusera på dessa och strukturera upp dokumentationen runtomkring. Idag driver Etteplan flera olika projekt hos aktörer inom energibranschen och behöver därför stärka upp nuvarande team med en ytterligare Delprojektledare. Har du erfarenhet av att arbeta i projektform/med projektledning och vill ta nästa steg i din teknikkarriär så kan Etteplan vara just det nästa steget för dig.

Information om uppdraget

Etteplan är ett globalt ingenjörsbolag med över 3400 teknikspecialister runtom i världen som är övertygade om att morgondagens tekniska utmaningar kräver nya angreppssätt. Med djupgående erfarenheter från flera branscher tillämpar de sitt tänkande på tre områden: Engineering, Inbyggda system och IoT samt Teknisk dokumentation. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter.

Etteplan driver just nu flera olika projekt inom energibranschen och behöver därför stärka upp och utöka nuvarande team. I denna tjänst som Delprojektledare skulle du därför arbeta i ett team hos en av Etteplans kunder som är en stor aktör inom energibranschen och som har valt att vända sig till Etteplan för att få experthjälp när det kommer till lösningar för teknisk dokumentation.

Du kommer bli del av ett team om totalt 30 personer som alla arbetar med teknisk dokumentation i olika former och roller, där man tillsammans stöttar och hjälps åt i högt som lågt.

Du erbjuds
 • Bli delaktig i ett expansivt företag med god sammanhållning och ett stort utrymme för individen
 • En dynamisk och otvungen företagskultur med drivna och engagerade medarbetare.
 • På sikt kan du ta dig an andra roller internt eller få större ansvar i rollen som projektledare
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som Delprojektledare har du både en ledande och en stödjande expertroll genom projektets alla faser.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara delaktig och leda hantering av anläggningsteknisk dokumentation. Du bistår projekt med dokumentationsleveranser enligt gällande krav och rutiner och status följs kontinuerligt upp i dokument och checklistor som du ansvarar för. Du är support till projektet i alla dokumentationsfrågor och ska förmedla kundens krav på dokumentation till andra delprojekt och/eller leverantörer. Du utför även granskning och leverans av slutdokumentation.

Ditt dagliga arbete sker som regel i projektgrupper tillsammans med kollegor eller kunders personal på anläggningarna; projektledare, drift- och underhållspersonal, produktionstekniker m.fl. Du förväntas bidra i utveckling och implementering av nya system och arbetssätt såväl som att hantera dagliga dokumentationsärenden inom anläggningsdokumentation, vilket kan innefatta att sammanställa, arkivera och dokumentera material. Vi tror att du ser en långsiktighet i att jobba med teknisk information då du kommer bli en viktig lagspelare och vara med att bygga upp en funktion.

Vi söker dig som
 • Har en tekniskt utbildning. Vi är öppna för flera olika inriktningar men exempelvis med inriktning energi, elektro, elkraft eller maskinteknik. Din personlighet och intresse går före exakt inriktning!
 • Har arbetslivserfarenhet av att arbeta med projektledning
 • Kommunicerar väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska då båda språken används i tjänsten
Det är meriterande om du..
 • Har arbetat med dokumentation kopplat till stora anläggningar, projekt eller teknik sedan tidigare så är det mycket meriterande.
 • Har arbetslivserfarenhet ifrån energibranschen
 • Har arbetat med system eller anläggningsregister enligt standarder för hantering av teknisk dokumentation.
Som person ser vi att du är:
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Självgående
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, behovet är tillsvidare men 6 månaders anställning hos Academic Work tillämpas till en början. Det finns chans till att kunna bli överrekryterad på sikt till Etteplan, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Etteplans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se