Studerande Delivery Agent till Cloud Kitchen startup!

Studerande Delivery Agent till Cloud Kitchen startup!

Är du en student som vill åka elvespa runt i stan och samtidigt tjäna pengar? Se hit! Vi söker dig som gillar service och vill ha ett extrajobb på en spännande startup! Vår kund är ett cloud kitchen som erbjuder restauranglagad mat direkt till hemmet. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag.

Information om uppdraget

Cloud kitchen är ett koncept som börjar bli allt vanligare och innefattar virtuella restauranger som erbjuder levererade matupplevelser via webbapplikationer. Som Delivery Agent kommer du att arbeta med att leverera mat från ett cloud kitchen i Hägersten till kunder i närområdet. Du kommer att åka i en eldriven vespa och ha fartfyllda dagar där du levererar bra service med målet att få nöjda och återkommande kunder. Du kommer att få en grym skyddsutrustning för att säkerställa din säkerhet. Arbetstiderna är förlagda över lunch, kvällar och helger!

Du erbjuds
 • En rolig och lärorik tjänst vid sidan av dina studier
 • Möjlighet att få vara med på en spännande start-up resa
Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med att ta emot ordrar och leverera maten till kunderna. Arbetstider är förlagda mellan kl 11-14 och 17-21, både under vardagar och helger.

Vi söker dig som
 • Studerar och har minst ett år kvar av studier, men det är meriterande om du har
 • Innehar AM - körkort
 • Talar flytande svenska och/eller engelska
 • Har möjlighet att ta 3 arbetspass i veckan
Som person är du:

Serviceminded

Flexibel

Samarbetsvillig

Övrig information
 • Start: Andra veckan i maj
 • Omfattning: deltid
 • Placering: Stockholm
 • Lön: 157 kr/h inklusive semesterersättning
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi kommer att påbörja selekteringen inom ett par veckor och hålla i digitala intervjuer under vecka 16 och 17. Kundintervjuerna kommer att ske under vecka 18.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se