Databasutvecklare till marknadsledande företag!

Databasutvecklare till marknadsledande företag!

Här är rollen för dig med god erfarenhet av databaser och SQL och som är redo för en ny möjlighet! Vi erbjuder dig en spännande roll på ett stabilt företag med väletablerade kunder. Trivs du i en arbetsmiljö med öppet klimat, högt i tak och där du får möjlighet att arbeta i ett team med och ny teknik? Då är detta jobb rätt för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en databasutvecklare som tillsammans med ytterligare två databasutvecklare kommer att utgöra en viktig funktion hos dem. Teamet består i dagsläget av 10 personer och här råder en god gemenskap. I rollen kommer du arbeta i olika projekt och arbeta med analys, design och implementation av databasnära tekniska lösningar.

Vår kund är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden samt marknadsledande i Sverige inom geografisk IT. Deras e-tjänsteplattform hjälper till att skapa e-tjänster för offentlig verksamhet och bland deras kunder finns idag 280 av Sveriges kommuner. Då de jobbar mycket mot offentlig sektor påverkas vår kund inte i så stor utsträckning av Corona och blickar man framåt har de många projekt planerade långt framöver.

Vår kund arbetar med att utveckla Sveriges ledande system för dokument- och ärendehantering riktat till offentlig sektor. Arbetsmiljön är öppen och du har stora möjligheter att vara med och påverka i en organisation som uppmuntrar egna idéer och initiativ. Du kommer att arbeta på deras kontor i Norrtull/Vasastan i Stockholm.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är långsiktig förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som databasutvecklare/DBA kommer du att arbeta med vår kunds produkter inom området dokumenthantering. Du kommer att utgöra en viktig del i deras kundprojekt som syftar till att migrera stora datamängder på ett resurseffektivt sätt till deras egenutvecklade diariehanteringssystem. Du kommer även förvalta befintliga och nyutvecklade lösningar, vilket kräver en avancerad problemlösningsförmåga för att kunna göra felrättning och för att ta fram förbättringsförslag på både kort och lång sikt. I förvaltningen ingår att ta fram databasverktyg som övrig verksamhet har nytta av, t ex för uppgraderingar.

Mer specifikt kommer du att:
 • Migrera data från andra system
 • Skriva SQL-kod (lagrade procedurer, funktioner, tabeller, vyer, triggers, index, Transact-SQL)
 • Ta fram skript för uppdatering av produktversion
 • Jobba i projekt tillsammans med partnerföretag och kunder
 • Vara delaktig i teknikval för kommande produkter och funktioner
 • Arbeta i MS SQL, PL/SQL samt SQLserver
Tjänsten passar dig som vill ta dig an en ansvarsfull roll och ser långsiktigt på denna roll.

Vi söker dig som
 • Har en akademisk examen inom datavetenskap eller informationsteknologi alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på egen hand
 • Har god erfarenhet av att arbeta med att migrera data mellan olika system
 • Har minst två års erfarenhet av att arbeta i MS SQL och har god förståelse för att arbeta med databaser
 • Har flytande kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
 • Har ett gediget intresse för denna tjänst vilket du motiverar väl genom rekryteringsprocessen
Specifika efterfrågade kompetenser:
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Augusti 2020
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Vasastan/Norrtull Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se