Databasadministratör inom MySQL till Region Stockholm!

Databasadministratör inom MySQL till Region Stockholm!

Vill du arbeta med IT för framtidens sjukvård där din insats har stor betydelse för många? I rollen som databasadministratör får du chansen att utvecklas tillsammans med erfarna kollegor, söker du efter en arbetsplats där samarbetet är långsiktigt och utvecklande så tycker vi att du ska läsa vidare!

Information om uppdraget

Region Stockholm söker en DBA-kollega där du kommer att ingå i ett större It-team med fokus på Unix/Linux team. Som Databasadministratör i teamet kommer du att ställas inför en utvecklande resa där arbetsområdet blir både omfattande och utmanande. En av de viktigaste aspekterna för Region Stockholm är att man präglas av organisationens värdeord, vilka är; kompetens, öppenhet, pålitlighet, affärsmässighet och samarbete.

Teamet består idag av 10 personer som du kommer att lära av och som kommer att introducera dig in i rollen. De har en god sammanhållning och många medarbetare har arbetat på företaget länge eftersom det är en hjälpsam miljö med ett gemensamt mål; en välmående sjukvård i Stockholm.

SLL söker en kollega som ser sig själv arbeta långsiktigt inom organisationen och som vill utvecklas med den. Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid med en arbetstid på 39,5 h i veckan. Initialt stäcker sig uppdraget 6 månader framöver men med goda möjligheter att bli förlängd/överrekryterad på uppdraget och utvecklas internt inom organisationen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som databasadministratör kommer du att arbeta i Linux- och Unix-miljö. Rollen är bred och du kommer även vara involverad i drift av applikationer där allt är sjukhusrelaterat. De använder sig av ärendehanteringssystem på ServiceNow.

Du kommer framförallt att arbeta med:
 • drift av applikationer och databaser
 • löpande dokumentering
Tjänsten passar dig som är driven och gärna delar med dig av dina kunskaper till andra. Internt arbetar kontinuerligt med att förbättra sina arbetsprocesser och du kommer vara en del av organisationens utvecklingsresa!

Vi söker dig som

Vi letar efter dig som tidigare har arbetat inom området och...
 • har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med drift
 • har goda kunskaper inom MySQL
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • tidigare har arbetat i Oracle
 • tidigare har erfarenhet att arbeta inom sjukvården
Som person är du engagerad på så sätt att du är mån om att leverera hög kvalitet i ditt arbete samt att du alltid ser till företagets bästa. Du är bra på att samarbeta och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Du tar gärna egna initiativ har en stor ansvarskänsla för ditt arbete samtidigt som du kan agera flexibelt och strukturerat i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Början av hösten 2019
 • Omfattning: Heltid, motsvarande 39,5 timmar i veckan. Jourberedskap och planerad övertid (servicefönster) förekommer.
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karkarriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Stockholm kombinerar IT-kompetens med kunskaper om hur vården fungerar. De levererar verksamhetsstödjande IT-lösningar till Stockholms läns landsting. Bland deras kunder finns akutsjukhus, vårdmottagningar och privata vårdgivare i Stockholms län. De har 350 medarbetare och sitter i ljusa lokaler på Norra Stationsgatan i Stockholm. SLL IT är en del av Landstingsstyrelsens förvaltning (LSF) som leder, styr och samordnar verksamheten i landstinget så att de mål fullmäktige beslutar om uppnås. LSF ingår i Stockholms läns landsting (SLL) som är en av de största ekonomiska aktörerna i Sverige med drygt 43 000 egna anställda och tusentals fler hos olika leverantörer. SLLs främsta uppgift är att se till att länets invånare har tillgång till en bra och väl fungerande hälso- och sjukvård och kollektivtrafik.