Data Warehouse Devoloper till klimatsmarta Telge Energi

Data Warehouse Devoloper till klimatsmarta Telge Energi

Har du en IT-utbildning i grunden och vill arbeta i en varierande roll där du både får koda samt arbeta strategiskt med fokus på arkitektur och analys? Telge Energis BI/datalagerteam söker nu en junior kollega med kunskaper inom SQL och .NET-miljö som vill fortsätta utveckla och renovera datalagret. Planen framåt är att generera data närmare realtid samt underlätta för företagets kundinteraktioner och på så sätt förse fler privatpersoner med grön el.

Information om uppdraget

Telge Energi är elbolaget som alltid utmanat branschen. Först sänkte de sina priser, sen kämpade de mot kolkraften. Idag tar de sig an deras viktigaste utmaning någonsin - att göra Sverige till förebilden inom hållbarhet. För att vara med och utmana en marknad med hård konkurrens krävs goda förutsättningar, och det är där du kommer in. Genom strategiskt utveckla, modernisera och bygga upp det interna datalagret är du med och bidrar till bättre underlag och mätverktyg för säljorganisationen.

Du erbjuds

Grymma kollegor! Frågar du våra konsulter som arbetar där idag eller de som är fast anställda så är de väldigt nöjda med sina kollegor. Man är mån om varandra, har kul på jobbet och hjälper varandra i rätt riktning.

Mentorskap från seniora kollegor med en hög teknisk kompetens samt tät uppföljning hjälper dig till en snabbare utveckling i rollen.

Att bli en del av ett företag som arbetar för förbättring av miljön där planen är en långsiktig anställning och fortsatt karriär inom bolaget.

Möjligheten att vara med och påverka, ta ansvar och styra hur datalagret ska moderniseras och utvecklas. För dig som uppskattar flexibilitet är det okej att arbeta hemifrån några dagar per månad.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Rollen som datalagerutvecklare innebär såväl kodning som arbete med miljöer och interface, men kräver också tänkande och resonemang med dina kollegor för att hitta rätt struktur och design. En nyckel är att förstå verksamheten, för att kunna visualisera datan ett sätt som de i verksamheten kan använda.

Du blir en del av en organisation där hela IT jobbar nära verksamheten och det är lätt att se hela kedjan. Utöver att skapa ny kod kommer du även förvalta befintliga lösningar och vidareutveckla dem. Du deltar i möten för att modullera upp affärsobjekt och ni har dagligen stand ups inom teamet.

Vi söker dig som
 • Har en relevant IT-utbildning från Högskola/Universitet/Yrkeshögskola
 • Har goda kunskaper inom SQL
 • Har grundläggande kunskap inom .NET
 • Har ett stort intresse för arkitektur /rapportverktyg/datamodellering
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i tjänsten
Det är meriterande om du har kunskaper inom:
 • MongoDB
 • Tidigare arbetserfarenhet inom datalager eller integrationer
 • Microsoft Azure
Som person är du:

Strukturerad

Duktig på att samarbeta

Problemlösare

Övrig information
 • Start: Omgående eller efter eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Södertälje
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telge Energis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se