Dansktalende forretningsrådgiver til Qred!

Dansktalende forretningsrådgiver til Qred!

Vill du vara med på en unik tillväxtresa i en Fintech-organisation som andas innovation och utvecklingsfokus? Talar du dessutom danska och har en god känsla för service? Då kan tjänsten som företagsrådgivare på Qred vara nästa steg i karriären för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en dansktalande företagsrådgivare till Qred.

Qred hjälper små och medelstora företag med finansiering genom enkla och effektiva företagslån. Det är ett svenskägt företag som grundades år 2015 och som sedan dess gjort en snabb nationell och internationell tillväxtresa som ser ut att fortsätta i samma takt framöver. Företaget genomsyras av en passion för entreprenörskap och vill hjälpa företagare att uppnå sina drömmar.

Som företagsrådgivare tar du plats i ett motiverat och härligt gäng som tillsammans strävar mot att ta Qred till nya höjder. De genomsyras av de tillsammans har kul både på och utanför arbetet genom aw:s, olika teambuilding-aktiviteter och gemensamma företagsresor. På kontoret i Stockholm arbetar just nu 25 personer varav du i den här rollen blir den andra danska företagsrådgivaren som tillsammans med Country Manager arbetar koncentrerat mot den danska marknaden då den växer så det knakar. Du kommer under din första tid få en grundläggande introduktion som ger dig förutsättningar att lyckas i rollen och kommer därefter få stora möjligheter till att forma din egen utveckling inom företaget!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Qred.

Arbetsuppgifter

Som företagsrådgivare kommer du arbeta med att säkerställa att Qreds danska nuvarande och potentiella kunder känner sig sedda och värdefulla. Nyckeln till Qreds framgång är nöjda kunder och passionerade medarbetare och i denna rollen förväntas du vilja bidra till att det fortsätter vara så! Du kommer till exempel att:
 • Leverera högkvalitativ service genom deras supportplattform
 • Bli expert på småföretaget, förstå de utmaningar som entreprenörer står inför och coacha småföretagare om hur man växer och ökar i omsättning
 • Handlägga låneförfrågningar från företag med stöd från Qred Score Algoritm och interna kreditexperter
 • Bygg effektiva, positiva och entusiastiska relationer med deras kunder
Tjänsten passar dig som är driven och serviceinriktad och vill arbeta på ett företag där du kommer ha möjlighet att påverka både företagets såväl som din egen utveckling.

Vi söker dig som

* Talar och skriver flytande danska

Det är meriterande om du
 • Har arbetat i en supportroll tidigare
 • Har arbetat med försäljning tidigare
För denna tjänst lägger vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person brinner du för service och trivs i en roll där de sociala kontakterna är många. Vi letar efter dig som vågar ta egna initiativ och inte räds för att komma med egna idéer för att utvecklas. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga och gillar att jobba i team. Du är flexibel och noggrann så att ingen information missas.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Wallingatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Qreds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Qred stöder entreprenörer med snabb, rättvis och bekväm finansiering och hjälper dem att uppnå sina företagsdrömmar. De arbetar för att vara ett alternativ till storbankerna och tror på småföretagares förmåga att bygga lönsamhet. Därför anser Qred att de förtjänar att behandlas med respekt och integritet och arbetar efter visionen: att ett litet företagslån borde vara lika enkelt som att beställa en bok online.