Dansktalande projektassistent för kortare uppdrag inom Investor Service!

Dansktalande projektassistent för kortare uppdrag inom Investor Service!

Nu söker vi en dansktalande projektassistent till Computershare för ett kortare uppdrag. Computershare är ett globalt företag med c:a 12 000 medarbetare över hela världen och är verksamt i hela 21(!) länder. Ett kort uppdrag som kan ge dig värdefull erfarenhet för framtida vägval! Välkommen med din ansökan idag - urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Computershares räkning en dansktalande projektassistent på heltid för ett uppdrag på två veckor (1/10-18/10). Computershare är ett internationellt bolag som arbetar med publika företag, varav många är bland de största i världen. De hjälper dessa företag att hantera aktieägarnas rättigheter genom en rad olika tjänster, bl.a. genom att hantera register över äganderätten av värdepapper, hantera utdelningen till aktieägare samt administrera bolagsstämmor och voteringar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Computershares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går via Academic Work. Uppdraget är på heltid under två veckor och är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget sträcker sig från 1:a oktober till 18:e oktober, c:a två veckor totalt.

Du erbjuds
 • En bra möjlighet att bredda ditt CV med erfarenhet från ett globalt välkänt företag
 • En karriärpartner i form av din konsultchef för detta och framtida uppdrag
 • Stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
Arbetsuppgifter

Som projektassistent hos Computershare har du kontakt med dansktalande kunder under hela din uppdragstid. Ditt huvudsakliga arbetsverktyg är telefonen och du kommer svara på inkommande samtal och besvara frågor från danska kunder inför en nyemission. Mer information om detta ges på plats.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som projektassistent:
 • Besvara inkommande samtal från danska kunder angående en nyemission
 • Annat administrativt internt arbete i samband med detta
Vi söker dig som
 • Har avklarad gymnasial utbildning inom ekonomi/förberedande juridik eller liknande
 • Talar och skriver obehindrat i det danska språket då kundkontakt och kommunikation är centralt i rollen
 • Har en mycket god kommunikativ förmåga
 • Har ett intresse för aktiehandel
Det anses meriterande om du:
 • Har arbetserfarenhet från arbete med bolagsstämmor och/eller aktiehandel
 • Har en avklarad eller pågående utbildning på högskola eller universitet med inriktning mot ekonomi, juridik, bolagsrätt eller motsvarande som kan vara till hjälp för din förståelse för aktiehandel under uppdraget
 • Arbetat med telefonen som främsta arbetsverktyg
Som person är du:
 • Ansvarstagande
 • Noggrann
Övrig information:
 • Start: 1/10 - 18/10
 • Omfattning: Heltid c:a 2 veckor
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Centrala Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se