Dansktalande kundtjänstmedabetare sökes till stor internationell koncern

Dansktalande kundtjänstmedabetare sökes till stor internationell koncern

Nu söker vi en serviceinriktad, lösningsfokuserad och dansktalande stjärna till ett av kundtjänstteamen på Henkel. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta mot den danska marknaden, ingå i ett trevligt team och ansvara för att Henkels kunder får högkvalitativ service. Varmt välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundtjänstmedarbetare till Henkel. Henkel är en stor internationell koncern som sitter i trevliga lokaler i Alvik. Här erbjuds du en arbetsplats där du lär dig nya saker varje dag. För den som visar framfötterna finns det möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Vi vill vara den mest betrodda partnern för våra kunder och för konsumenterna över hela världen inom alla relevanta marknader och kategorier - som ett passionerat team som förenas av gemensamma värderingar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Henkel.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett team på 8 personer som arbetar mot den nordiska marknaden. Du kommer att ansvara för den danska marknaden. Arbetet innebär att du dagligen har kontakt med företagskunder om ärenden som är kopplade framförallt till orderhantering. Arbetet utförs huvudsakligen via e-post men även telefonsamtal förekommer.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att hantera order enligt fastställda rutiner
 • Hantera fakturor och fakturafrågor
 • Regelbundet kontrollera status kring öppna order.
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Talar och skriver obehindrat på danska och engelska
 • Har minst 1 års erfarenhet av att ha arbetat i en serviceinriktad tjänst
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande:
 • Om du har erfarenhet av att arbeta i SAP
 • Om du behärskar det svenska språket
För att trivas i denna roll är du serviceminded och drivs av att ge hög service mot Henkels kunder. Du är tålmodig och lösningsorienterad vilket gör att du kan lösa komplexa ärenden, du arbetar även fokuserat vilket gör att du inte stressar upp dig i perioder med högt tryck. Viktigt är också att du trivs av känslan att jobba i grupp då du samarbetar med dina kollegor i det nordiska teamet.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Tillsvidare, provanställning tillämpas
 • Placering: Alvik
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Henkels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För mer information besök: Henkel