Dansktalande Business Developer till Sambla

Dansktalande Business Developer till Sambla

Vill du vara med och utveckla den danska marknaden på ett bolag som är den nya generationens låneförmedlare? Är du dansktalande och ser dig själv som en kommunikativ person som drivs av affärsutveckling så är detta tjänsten för dig! Sök tjänsten redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval.

Information om uppdraget

Sambla lanserade i Danmark 2020 och närmaste åren är den danska marknaden en av de projekt med högst potential. Som Business Developer - Danmark blir din uppgift att med stort engagemang leda utvecklingen av och skapa tillväxt för Sambla i den danska marknaden. Arbetet innebär ett stort ägandeskap för både affärsutveckling, produktutveckling, sälj och marknadsföring. Du förväntas bidra både med ett översiktligt och strategiskt perspektiv samtidigt som du djupdyker i detaljer kring produkt, regelverk och samarbetspartners.

Du kommer att ingå i Samblas kommersiella team och rapportera direkt till Chief Commercial Officer samt få både stöd och inspiration från kompetenta kollegor med stor erfarenhet från branschen. Det krävs inte att du har erfarenhet från branschen utan vi tror starkt på att en vilja att lära sig och inställningen att göra allt som krävs för att uppnå resultat räcker långt i denna roll.

Du erbjuds
 • En unik möjlighet och tidpunkt i Samblas fortsatta tillväxtresa
 • En energifylld företagskultur med återkommande aktiviteter såsom månadsmiddagar med teamet, fredagsfrukostar och AW:s!
Arbetsuppgifter
 • Resultat- och uppföljningsansvar över affärsområdet Danmark
 • Projektleda nya initiativ inom affärs- och produktutveckling i Danmark
 • Delta i kontakten med nya samarbetspartners (dvs. banker och låneinstitut)
 • Bygga och vårda relationer med existerande samarbetspartners
 • Tillsammans med försäljningschef utveckla säljstrategi och organisation för den danska marknaden
 • Projektledning av satsningar som involverar personer från andra team på Sambla, t.ex. marknadsföring, systemutveckling och produktutveckling
Vi söker dig som
 • Innehar en eftergymnasial utbildning på minst 3 år inom relevant område (ekonomi, ingenjör eller liknande)
 • Talar och skriver obegränsat på danska och engelska
Det är högt meriterande om du:
 • Har förståelse för branschen
 • Har arbetat I en liknande roll
 • Behärskar det svenska språket
Vi söker dig som gillar en utmaning där du får använda en bred uppsättning verktyg för att nå högt uppsatta mål. Som person är du affärsmässig, orädd inför nya situationer och initiativtagande. För att fortsätta nå nya höjder för affärsområdet kommer ett strukturerat och självständigt arbetssätt med en problemlösande inställning vara nödvändigt. Utöver detta ser vi gärna att du har en tillräckligt god teknisk förståelse för att kunna sätta upp strategier i nära samråd med Samblas systemutvecklare och marknadsteam.

I rollen kommer din kapacitet som affärsutvecklare verkligen sättas på prov och det finns inga gränser för vad du kan uppnå för resultat både för Sambla Danmark och dig personligen. Detta är en bred roll där möjligheten till att få lära sig allt om hur ett affärsområde bedrivs för att skapa tillväxt och lönsamhet kommer att ges!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Strandvägen 5B, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samblas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sambla är den nya generationens låneförmedlare och en av Nordens ledande aktörer. Sedan starten har ambitionen alltid varit densamma - att konkurrensutsätta bankernas erbjudanden så att alla privatpersoner alltid ska ha samma möjlighet att få de bästa möjliga lånevillkoren. På 6 år har Sambla växt till 140 medarbetare, etablerat sig i Sverige, Norge, Finland och Danmark samt öppnat kontor i Stockholm och Lund.