Cykelvärdar till Arriva

Cykelvärdar till Arriva

Är du en del av det stora pusslet? Arriva söker dig som vill bidra till SL:s nya storsatsning - cykel på tvärbanan. Vi söker flertalet personer som kan arbeta heltid eller deltid from 1/8 tom. 7/10 och hjälpa tvärbanans resenärer att resa med sin cykel på ett säkert sätt. Urval sker löpande, skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Som cykelvärd kommer du säkerställa att tvärbanans resenärer reser med sin cykel på ett säkert sätt. Det innebär att informera och instruera hur man spänner fast sin cykel och hur man ska agera när en resenärer med rullstol, rullator eller barnvagn stiger på.

Arbetspassen kommer utgå från Johannesfred och förläggas i skift av 7-7,5 timmars pass. Passen kommer vara förlagda mellan klockslagen 04:30 - 02:30 under veckans alla sju dagar.

OB kommer betalas ut enligt nedan:

Vardag kväll (kl.18-24) 27,83%

Natt/morgon (kl. 24-07) 41,75%

Lördag, söndag & helgdag 55,67%

Detta är ett konsultuppdrag via Academic Work som förväntas pågå from. 1/8 tom den 7/10.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Informera och instruera resenärer
  • Säkerställa att resenärer reser på ett säkert sätt med sin cykel
Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i det svenska språket
  • Antingen studerar på minst 50% på en eftergymnasial utbildning/alterntivt kan arbeta heltid under hela perioden. Vi ser gärna att det tydligt framkommer i din ansökan kring din tillgänglighet.
  • Är tillgänglig från 1:a augusti - 7 oktober
Övrig information
  • Start: 1:a augusti
  • Omfattning: Deltid: minst 2-3 heldagar (mån-sön) under perioden. Heltid: 5 dagar i veckan under perioden
  • Placering: Johannesfred, Bromma
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se