Customs Coordinator till stort internationellt företag!

Customs Coordinator till stort internationellt företag!

Gillar du att grotta ner dig i detaljer och har erfarenhet av att arbeta med tullhantering? Bli vår kunds näste Customs Coordinator, där du får komma in på ett globalt företag och hantera varor både inom och utanför EU. En spännande utmaning för dig som vill ta nästa kliv i karriären och trivs i en roll där du får ha många kontaktytor! Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Customs Coordinator till vår kund som är en global gigant inom Tech. Du kommer tillhöra området för affärsstöd och rapportera direkt till Lead of Customs & Logistics Business Innovation. I det dagliga arbetet är du i kontakt med tullmäklare, logistikavdelningen, orderadministration, produktchefer och många andra. Vår kund befinner sig i en snabbföränderlig bransch där det är viktigt att alltid ligga i framkant.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst ett år. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Customs Coordinator kommer du att arbeta med tullhantering för varor som köps både inom och utanför EU och som sedan säljs i Norden. Du kommer att kontrollera alla relaterade dokument och uppgifter om tulldeklarationer samt vara ett stöd i organisationen när nya logistikvägar diskuteras och implementeras. I rollen ingår även produkthantering, registrering av nytt material och samordning av denna information inom organisationen samt underhåll av data för skatt och avgifter. Du kommer rapportera vecko- och månadsvis både inom och utanför organisationen.

Tjänsten passar dig som vill in i en stor organisation där mycket händer och du får vara med på resan.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har god erfarenhet av tullhantering och god förståelse för dess regler och lagstiftning i Norden. Du behöver även ha erfarenhet av ERP-system och datahantering i Excel.
  • Minst 1 års erfarenhet av tullhantering, både in- och utgående varor inom och utanför EU
  • Erfarenhet av något ERP-system och datahantering i Excel
  • Professionell i svenska och engelska både i tal och skrift då kommunikationen sker på båda språken
I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper därför ser vi att du motiverar dig väl redan i ansökan till oss. Som person ser vi att du har en förmåga att snabbt anpassa dig i en föränderlig miljö. Du tycker om att grotta ner dig i uppgifter och analysera material för att få fram bästa resultat. Vidare ser vi att du ständigt vill utveckla och förbättra processer och därmed arbetar strategiskt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Minst 1 år
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Kista, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork