Customer success specialist till växande start-up

Customer success specialist till växande start-up

Är du driven och vill vara med och göra gott för världen? Är du serviceinriktad med en god kommunikativ förmåga? I så fall kan detta vara tjänsten för dig! Otovo, ett starkt växande start-up, verksamma inom solcellsenergi, söker nu en medarbetare till en helt ny roll på bolaget. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Customer success specialist till Otovo. Otovo är ett start up-bolag som är ledande i Norden med att leverera solceller till villaägare. Genom deras enkla online-system som matchar ihop installatör och kund, kan Otovo erbjuda det billigaste alternativet för solpanelsinstallation. Kontoret med idag 10 medarbetare, i den nya stadsdelen Hagastaden, expanderar och de söker nu en en ny kollega till sin kundsupport.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Otovo.

Arbetsuppgifter

I takt med att bolaget växer utökar Stockholmskontoret sitt team med en, för kontoret, ny spännande tjänst. Detta innebär att du kommer att vara med i utformningen av rollen och utveckla den vidare. Vid introduktionen kommer du att besöka Otovos Oslo-kontor för att få rätt verktyg och inspiration för att axla rollen på bästa sätt. Otovo belönar ambition så för den som tycker om att ta mycket ansvar är detta rätt tjänst.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera men främst kommer du att arbeta med kundsupport och därmed hjälpa kunder med deras frågor och funderingar.

Du kommer till exempel att:
 • Bistå kunder med ärenden kring teknisk support
 • Bistå kunder med svar gällande e-handelsfrågor
 • Utveckla mallar och ramverk för hur bolaget ska jobba mot sina kunder för att ge den högsta graden av service
 • Assistera vid planering av interna event
 • Assistera den svenska ledningen med administrativa uppgifter som t.ex. fakturafrågor
 • Arbeta med övriga administrativa uppgifter
Tjänsten passar dig som är relativt ny i arbetslivet och har ett starkt personligt driv och som trivs i en start-upmiljö.

Vi söker dig som
 • Är i början av ditt yrkesliv med 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet inom kundtjänst/kundsupport/kundservice eller annan liknande roll, vi ser med fördel att det är från energibolag eller start-upbolag
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då kundkontakten kommer att vara på dessa språk
 • Har ett stort intresse för miljön och såklart solcellsenergi
Det är meriterande om du
 • Har en eftergymnasial utbildning
 • Har teknisk erfarenhet alternativt intresse
Eftersom tjänsten är ny på kontoret i Stockholm söker vi dig som har ett eget driv och vågar ta initiativ. Du väntar inte på att arbetsuppgifter ska levereras i knät på dig utan ser själv vad som behöver göras. Du trivs i en start-upmiljö och är självklart en glädjespridare. För att trivas i rollen tror vi också att service ligger dig varmt om hjärtat och att du kan påvisa en hög kommunikativ nivå eftersom du är företagets ansikte utåt mot kund.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Placering: Centrala Stockholm, Hagastaden
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Otovos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Otovo startade sin verksamhet 2016. Samma år blev företaget marknadsledande i försäljning av solceller till privata hem i Norge. Under 2018 startade de sin lansering i Sverige och idag har Otovo anställda både i Norge och Sverige som jobbar med försäljning, konfiguration och utveckling.