Customer Support Representative sökes till Assessio!

Customer Support Representative sökes till Assessio!

Är du en serviceinriktad person med erfarenhet av att ge support till kunder? Vill du dessutom arbeta på ett bolag som hjälper sina företag att hitta rätt kandidater till arbetet? Tveka inte på att skicka in en ansökan för att bli en del av teamet hos Assessio!

Information om uppdraget

Assessios vision lyder "ZERO TALENT WASTE", och det är precis det vi är ute efter. Vi söker efter dig med ett mål att ge den bästa servicen och driv för att ta dig an rollen som kuntjänstmedarbetare.

Du kommer i din roll att arbeta med att svara på de frågor som kommer in till kundtjänsten på Assessio.

Du kommer tillhöra ett litet team på 3 personer. Teamet består av drivna och sociala medarbetare med hög arbetsmotivation som också har roligt tillsammans. Vi ser gärna att du minst två dagar i veckan har möjlighet att arbeta från kontorer för att se till att den härliga gemenskapen fortsätter.

Initialt kommer rollen att sträcka sig fram till slutet av september, men det finns stor chans till förlängning.

Du erbjuds
 • Möjligheten att utvecklas i din karriär och utöka ditt nätverk
 • En fot in på ett spännande bolag i tillväxt
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att ta hand om de ärenden som kommer in via mejl och telefon. Du kommer främst att ha kontakt med företagets kunder men en hel del interna kontakter förekommer också.

Inför ev. anställning kommer tester inom MAP & Matrigma att genomföras.

Meriterande:
 • Tidigare erfarenheter av att arbeta på ett plattformsföretag
 • Tidigare erfarenheter av att arbeta med tekniska frågor
 • Erfarenhet av att arbeta i Zendesk
Som person är du:
 • Självgående
 • Kommunikativ
 • Strukturerad
 • Serviceinriktad
Vi söker dig som

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, fram till sista september med stor chans till förlängning
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se