Customer Support Manager till Tech-bolaget Coursio med omgående start!

Customer Support Manager till Tech-bolaget Coursio med omgående start!

Coursio söker nu en driven stjärna med hög passion för människor och som kan leverera högklassig hjälp till kunder och kollegor . Älskar du att hjälpa människor och vara spindeln i nätet? Kan du börja omgående? Läs vidare och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Coursios räkning en Customer support manager till sitt kontor! Rollen är på deltid och startar omgående och är tänkt pågå under 2-3 månader. Coursio är ett av de hetaste tech-bolagen och erbjuder en världsunik produkt där de låter sina kunder öppna upp för att erbjuda utbildningar online där de samtidigt kan tjäna pengar på det! Bland kunderna hittas företag som Bonnier, Schibsted, Aller, Sats och Egmont och du kommer vara ansiktet utåt för bolaget och hanterar de frågor kunderna kan komma att ha, allt från teknisk rådgivning till att vara bryggan mellan kunden och övriga bolaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coursios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coursio.

Arbetsuppgifter

Som Customer support manager kommer du arbeta med kundservice via mail, telefon och fysiska möten. Du kommer hantera inkommande frågor från kunderna, både standardiserade och mer kundspecifika kunder. Då bolaget är relativt litet kommer du vara ensam på rollen men givetvis ha kontakt med övriga delar av bolaget.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta tätt med kundavdelningen och även med utvecklingsavdelningen
 • Bistå med enklare produktionsarbete för innehåll online som tex. Video och bild
 • Utbilda och onboarda nya och befintliga kunder i plattformen
 • Felsöka tekniska problem, rapportera och följa upp
 • Informera kunderna om förbättringar och förändringar i verktyget
Tjänsten passar dig som är kundorienterad och älskar att lösa problem och bistå med hjälp. Du bör tycka teknisk support är kul och självklart ha goda kommunikationsegenskaper i att lyssna, tala och skriva väl. Då du kommer ha mycket interna och externa kontakter är det viktigt att du tycker om att vara mittpunkten och behålla lugnet även när det är många saker att hantera samtidigt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
 • Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
 • Har mycket goda datorkunskaper
 • Har minst ett års erfarenhet av en service och/eller kundorienterad roll
Det är meriterande om du....
 • Har erfarenhet från teknisk support (det är supermeriterande)
 • Har erfarenhet från video- och bildhantering
 • Besitter kunskaper i Google Adwords/Analytics
 • Behärskar andra språk
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Tegnérgatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coursios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coursio öppnar genom enkelhet och mobilitet i verktyget upp nya sätt att distribuera och interagera pedagogiskt innehåll. Coursio tror på att demokratisera utbildning och göra det möjligt för alla som vill sprida sin kunskap till andra. Enkelhet har alltid varit kärnan i utvecklingen av Coursios plattform och finns i allt från de minsta till de mest avancerade funktioner. Coursio har gjort det möjligt för stora organisationer samt mindre företag att hantera både intern och extern utbildning på ett snabbt och effektivt sätt och under tiden bygga upp sin egen kunskapsdatabas.