Customer Success sökes till innovativt företag!

Customer Success sökes till innovativt företag!

Är du en stjärna på service och har tidigare jobbat med kundtjänst? Är du även van med att arbeta digitalt, med telefon och dator som verktyg? Som Customer Success får du chansen att föra företaget framåt och bidra till nöjda kunder!

Information om uppdraget

Kunds kontor är belagt i centrala Stockholm, och är nära till tunnelbana. Vidare kommer arbetet genomföras på plats, och därav är det viktigt att man kan ta sig dit.

Företaget grundades 2018 och har sedan dess utvecklats och växt sig större år för år. Visionen är enkel, företaget strävar efter att förenkla vardagen för människor med elbilar. Genom att tillförse och erbjuda ett stort sortiment av elbilssladdar och andra produkter till kunder, har företaget lyckats växa med 1000% varje år.

Nu söker företaget efter två stycken Customer success som får följa med på resan.
Vi söker dig som är kommunikativt duktig, har ett stort driv och brinner för service.
I rollen som Customer Success kommer du arbeta med chatt, telefonen och mail.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund

Arbetsuppgifter

Som Customer Success kommer du få arbeta med
  • Svara på inkommande frågor om kunds produkter
  • Svara och hjälpa kunder via mejl, chatt och telefon
  • Erbjuda god service till kunder
Vi söker dig som

För att vara lyckosam i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Vi ställer dock ej detta som ett krav utan ditt driv och intresse för tjänsten kommer bli avgörande. Har du erfarenhet från el- eller bilbranschen ses detta som meriterande.

Du är självgående och lösningsorienterad i ditt arbete, brinner för kundresan och bidrar med hög energi till arbetsplatsen.

Övrig information
  • Start: Mars
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se