Customer Success Manager to WheelQ

Customer Success Manager to WheelQ

Vill du arbeta i en dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att växa professionellt? Har du utmärkta sociala färdigheter och vill arbeta i ett företag som erbjuder en unik lösning på marknaden? Sök då tjänsten som Customer Success Manager till WheelQ.

Information om uppdraget

Academic Work söker för WheelQs räkning en Customer Success Manager. WheelQ arbetar med att identifiera drivkrafterna bakom kundens köpbeslut. De ser att kunders motivation och beslut drivs av emotioner och för att förstå dessa krävs förståelse för människor. Genom att kombinera denna förståelse med teknik har WheelQ skapat en lösning som hjälper företag att få bättre inblick i hur kundupplevelsen påverkar köpbeteendet och hur små förändringar kan bidra till en ökad försäljning. Detta gör företag till en bättre plats för både anställda och kunder.

År 2017 var WheelQ ett av de snabbast växande SaaS-företagen i Finland och expanderar nu även till nya marknader, inklusive Sverige där de vill etablera ett lokalt säljteam under 2018. Kunder till WheelQ består av främst stora företag, bland dessa är Neste, Caverion, Viasat och Verisure.

Som Customer Success Manager erbjuds du ett varierat och intressant arbete i ett snabbt växande företag. Fokus i arbetet ligger på arbetet med kunderna där du som Customer Success Manager har det huvudsakliga ansvaret i att implementera WheelQs lösningar hos kunderna.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos WheelQ.

Arbetsuppgifter

Som Customer Success Manager kommer du arbeta med att implementera WheelQs lösningar till kunderna men även kundserviceaktiviteter.

Du kommer till exempel att:
  • Utveckla vår kundhanteringsprocess
  • Ge workshops och träning
  • Arbeta med kundserviceaktiviteter och helpdeskaktiviteter
Tjänsten erbjuder två veckors lång introduktion i Finland för att snabbt kunna sätta sig in i företaget och rollen.

Tjänsten passar dig som vill arbeta i ett snabbt växande företag med en dynamisk arbetsmiljö, god atmosfär och möjlighet att växa professionellt i ett starkt team.

Vi söker dig som

Du har tidigare arbetat inom service och vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och vana att hålla presentationer. Vidare har du goda kunskaper inom MS Officepaket, främst inom Excel. För rollen krävs även goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Som person är du självgående, kreativ och djärv och har ett långsiktigt fokus. Vidare har du utmärkta sociala färdigheter och är beredd att ta itu med både utmaningar och grundläggande kundserviceaktiviteter. Du är snabblärd, självgående, flexibel och lösningsorienterad.

Övrig information
  • Start: Senast i september
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast månadslön
  • Placering: Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

[WheelQ] (http://www.wheelq.com) är ett mjukvaruföretag som erbjuder en molnbaserad lösning för att analysera och påverka kundens köpbeslut. WheelQ levererar analyserade data som hjälper företag att ta de strategiska åtgärderna som ha mest på effekt på nuvarande och potentiella kunders köpbeslut. För detta använder sig WheelQ av statistiska metoder, maskininlärning och neurala nätverk.