Account Manager till Shopello!

Account Manager till Shopello!

Vill du arbeta på ett företag inom e-handel som erbjuder en teknisk produkt som driver trafik till e-handlare? Inspireras du av att arbeta i en startup-miljö där du själv får vara med och forma din roll, komma med initiativ och skapa goda kundrelationer? Var med på en resa i en koncern som planerar att växa både organiskt och globalt under de kommande åren- sök tjänsten som Account Manager idag, välkommen!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Account Manager till Shopello. Shopello gör det möjligt för företag att nå nya kunder med deras annonseringstjänst som når ut via Google och andra annonsnätverk. Du kommer att bli en del av ett sammansvetsat team på 5 personer där du kommer kunna hämta inspiration och energi från både juniora och seniora kollegor. Shopello är en del av Specta Group och befinner sig i en ordentlig expansionsfas och planerar att växa kraftigt under det kommande året.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager är ditt huvudsakliga ansvar att bearbeta marknaden och finna nya kunder och kontakter att sälja in Shopellos produkt till. Du kommer arbeta rådgivande mot de kunder du ansvarar för när det kommer till hur de ska använda Shopellos produkt på bästa sätt. Målet med rollen är att utöka Shopellos kundstock och skapa och upprätthålla kundnöjdhet genom att bygga relation och se till bästa lösningen för kunden.

Du kommer till exempel att:
 • Prospektera och bearbeta nya kunder som leder till affär.
 • Ha kundkontakt i form av mail, telefon och fysiska möten samt videomöten.
 • Kartlägga kunder kring deras produkter och ta kontakt med nya prospekt och beställare.
 • Producera material och processer med stöd av interna avdelningar
Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse för service, relationer och teknik.

Vi söker dig som
 • Tidigare har erfarenhet av en liknande roll inom sälj som Account Manager eller liknande, gärna mot Affiliation och e-handel
 • Har ett brinnande intresse för teknik, sälj och kundrelationer
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då kommunikation med kunderna sker på båda språken
Det är meriterande om du har en akademisk utbildning inriktad mot teknik och arbetslivserfarenhet inom det området. Samt även kunskap inom något annat europeiskt språk.

Som person är du:
 • Resultatinriktad- Då du kommer arbeta resultatinriktat mot mål och kan bidra med en hungrig personlighet till teamkulturen.
 • Relationsskapande- Då rollen går ut på att arbeta rådgivande, och serviceinriktat mot kunder och överträffa deras förväntningar.
 • Strukturerad- Då du kommer vara med och sätta upp och utveckla arbetsprocesser utan tydliga ramar och riktlinjer.
 • Initiativtagande- Då du kommer befinna dig i en startupmiljö där man behöver kunna se möjligheter och komma med egna initiativ som bidrar till att bygga upp arbetsprocesser.
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, Rekrytering.
 • Placering: Regeringsgatan i Gallerian, Stockholm.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Shopellos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Shopello är en Premium CSS-partner till Google och är en del av Specta Group. Tusentals nätbutiker använder Shopello. Oavsett om du driver en stor eller liten nätbutik så kan du lita på att de levererar positiva resultat. Shopello hjälper några av de mest uppskattade nätbutikerna att nå nya kunder. Läs mer här om Shopello