Customer Success Executive med fokus på projektsupport och leverans till Cint!

Customer Success Executive med fokus på projektsupport och leverans till Cint!

Vill du vara med på en spännande internationell tillväxtresa i en fintech-organisation som andas innovation och utvecklingsfokus? Är du en strukturerad person som finner det spännande att arbeta i kundnära och varierad roll där du får ansvaret för att supportera och leverera projekt? Då kan rollen som Customer Success Executive vara ditt nästa steg i karriären!

Information om uppdraget

Från en utav Stockholms mest centrala adresser utgår Cint som under mer än 20 år hjälpt sina konsumenter i plattformen att, på ett effektivt sätt, hitta rätt målgrupper i samband med internetbaserade marknadsundersökningar. Sedan de startade i Stockholm 1998, har de under åren hjälpt både stora och små organisationer som vill förstå sina målgrupper bättre. Idag har de ca. 50 miljoner registrerade kunder över hela världen och har en spännande tillväxtresa både bakom och framför sig!

Som Customer Success Executive får du chansen att följa med på Cints spännande färd i en kundnära och spännande roll. Du kommer här ingå i Customer Success-teamet som idag består av 5 personer och som genomsyras av en allt är möjligt-mentalitet. Du kommer även att samarbeta med flera interna avdelningar för att säkerställa att de tillhandahåller den teknologi, de verktyg och den servicen som behövs för att kundernas upplevelse och resultat blir den bästa möjliga. Som en del av detta team får du inte bara ta del av den breda kompetensen som dina teamkollegor besitter utan får också vara del av ett företag, som har en tydlig internationell och snabbfotad karaktär där det händer mycket och framförallt har kul tillsammans längs vägen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Cint.

Arbetsuppgifter

Som Customer Success Executive kommer du arbeta konsultativt för att säkerställa leveransen av Cints tjänster och att de uppnår och överträffar kundernas förväntningar. I denna roll förvaltar och utvecklar du kundsamarbeten med fokus på en av Cints största kunder som är ett marknadsundersökningsföretag. Du kommer till exempel att:
 • Projektleda, övervaka och säkerställa leverans av kortare projekt från ca 4-5 dagar, upp till ett par veckor, parallellt med varandra
 • Genomföra utbildningar för att säkerställa och utveckla kundernas användande
 • Övervaka och säkerställa att leverans av projekt sker med hög kvalitet och inom tidsplan
 • Supportera per telefon, mail men även under fysiska möten vid löpande frågor gällande drift och vid uppkomst av problem, både proaktivt och reaktivt
 • Genomföra aktiviteter och förhålla dig till överenskomna KPI:er för försäljning, leverans / operativa mätvärden och kundnöjdhetsstatistik
Tjänsten passar dig som trivs i och förstår vikten av att bygga långsiktiga och starka kundrelationer och tycker om att arbeta i en konsultativ roll. Vidare tycker du om att arbeta i en roll som kräver att du självständigt tar beslut och kan anpassa ditt arbetssätt utefter ändrade behov i en snabbrörlig organisation.

Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis management, ekonomi, statistik, business eller liknande
 • Minst 2-4 års erfarenhet av en kundnära roll där god service har varit en viktig del
 • Talar och skriver engelska på en mycket god nivå
 • Goda kunskaper i MS Office, framförallt i Excel
Det är meriterande om du
 • Talar och skriver svenska på en god nivå
 • Har tidigare erfarenhet av en roll inom Customer success, Account management eller Projektsupport och/eller projektleverans
Som person ser vi att du i denna roll behöver vara strukturerad och inneha en hög servicekänsla då du självständigt kommer att arbeta i direktkontakt med kunder och ansvara för att hantera många frågor samtidigt. Vi ser även att du är en person som arbetar effektivt utan att det påverkar din noggrannhet och att du säkerställer att detaljer inte glöms bort under arbetets gång. Du besitter en can-do-mentalitet och tycker om att arbeta med människor samtidigt som du tycker om att skapa förutsättningar och strukturer som utvecklar både ditt och andras arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider: 9-18
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Luntmakargatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cints önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cint är ett internationellt bolag som erbjuder en marknadsplats-och plattform för kundundersöknigar och som sammankopplar marknadsundersökningföretag, olika varumärken och andra intressenter för delning och tillgång till konsumentdata. Intresserad av att veta mer? Läs mer om Cint på deras hemsida här