Customer Success Executive med fokus på projektsupport och försäljning till Cint!

Customer Success Executive med fokus på projektsupport och försäljning till Cint!

Vill du vara med på en spännande internationell tillväxtresa i en fintech-organisation som andas innovation och utvecklingsfokus? Är du en person som brinner för kundrelationer och vill arbeta i en affärsnära roll med tydliga försäljningsmål? Då kan rollen som Customer Success Executive vara ditt nästa steg i karriären!

Information om uppdraget

Från en utav Stockholms mest centrala adresser utgår Cint som under mer än 20 år hjälpt sina konsumenter i plattformen att, på ett effektivt sätt, hitta rätt målgrupper i samband med internetbaserade marknadsundersökningar. Sedan de startade i Stockholm 1998, har de under åren hjälpt både stora och små organisationer som vill förstå sina målgrupper bättre. Idag har Cint ca. 50 miljoner registrerade kunder över hela världen och har en spännande tillväxtresa både bakom och framför sig!

Som Customer Success Executive får du chansen att följa med på Cints spännande färd i en kundnära och spännande roll. Du kommer här ingå i Customer Success-teamet som idag består av 5 personer som genomsyras av en allt är möjligt-mentalitet. Du kommer i denna roll att ansvara för ett flertal kunder och arbeta i gränslandet mellan projektleverans och kundutveckling. Du kommer även att samarbeta med flera interna avdelningar för att säkerställa att de tillhandahåller den teknologi, de verktyg och den servicen som behövs för att kundernas upplevelse och resultat blir den bästa möjliga. Som en del av detta team får du inte bara ta del av den breda kompetensen som dina teamkollegor besitter, utan du får också vara del av ett företag, som har en tydlig internationell och snabbfotad karaktär där det händer mycket och framförallt har ni kul tillsammans längs vägen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Cint.

Arbetsuppgifter

Som Customer Success Executive kommer du att ansvara för ett flertal kunder och arbeta i gränslandet mellan projektleverans och kundutveckling. Du arbetar konsultativt för att säkerställa leveransen av Cints tjänster samtidigt som du förväntas utveckla de kundsamarbeten du har ansvar för, i syfte att uppnå en högre omsättning och arbeta gentemot tydliga försäljningsmål. Du kommer till exempel att:
 • Projektleda, övervaka och säkerställa leverans av kortare projekt, från ca 4-5 dagar och upp till ett par veckor, parallellt med varandra
 • Genomföra utbildningar för att säkerställa och utveckla kundernas användande
 • Driva på merförsäljning på befintliga kunder med tydliga försäljningsmål
 • Övervaka och säkerställa att leverans av projekt sker med hög kvalitet och i tid
 • Supportera per telefon, mail men även under fysiska möten vid löpande frågor gällande drift och vid uppkomst av problem proaktivt och reaktivt
 • Genomföra aktiviteter och förhålla dig till överenskomna KPI: er för försäljning, leverans / operativa mätvärden och kundnöjdhetsstatistik
Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta med ett tydligt resultatfokus då vi i denna roll söker en person som trivs och förstår vikten av att se kundernas behov och tillgodose dem på ett serviceinriktat sätt. Då man samarbetar tvärfunktionellt över de olika avledningarna och med kunderna är samarbetsförmåga a och o för att uppnå goda relationer och resultat. Vi ser det även som avgörande att du tar ett stort ansvar för dina åtagande.

Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning
 • Minst 2-4 års erfarenhet av en kundnära roll där god service har varit en viktig del
 • Talar och skriver svenska och engelska på en mycket god nivå
 • Goda kunskaper i MS Office, framförallt i Excel
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av en roll inom Customer success, Account management eller Projektsupport och/eller projektleverans

Som person ser vi att du i denna roll behöver vara strukturerad och inneha en hög servicekänsla då du självständigt kommer att arbeta i direktkontakt med kunder och ansvara för att hantera många frågor samtidigt. Vi ser även att du är en person som arbetar effektivt utan att det påverkar din noggrannhet och att du säkerställer att detaljer inte glöms bort under arbetets gång. Du besitter en can-do-mentalitet och tycker om att arbeta med människor samtidigt som du tycker om att skapa förutsättningar och strukturer som utvecklar både ditt och andras arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider: 9-18
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Luntmakargatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cints önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cint är ett internationellt bolag som erbjuder en marknadsplats-och plattform för kundundersökningar och som sammankopplar marknadsundersökningföretag, olika varumärken och andra intressenter för delning och tillgång till konsumentdata. Intresserad av att veta mer? Läs mer om Cint på deras hemsida här