Customer Success Agent till Muntra!

Customer Success Agent till Muntra!

Tycker du också att den bästa kundservicen ges med ett leende på läpparna (och bra tänder förstås)? Med Muntra har du möjlighet att utforska en bransch där du kan göra skillnad, både för tandläkaren och patienten. I rollen som Customer Success Agent kommer du framförallt fokusera på att vårda och utveckla företagets befintliga kunder, samtidigt som du själv får vara med och forma rollen framåt. Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Muntra är företaget som kopplar ihop vårdgivare och patienter via en plattform för att skapa en sömlös end-to-end behandlingsprocess. De vill med smarta lösningar förbättra tandvården, och har därför skapat ett digitalt ekosystem som förenar dentalbranschens alla aktörer. Muntra gör det helt enkelt lättare att driva vårdföretag genom att samla journaler, e-recept, bokföring och patientförvärv i en digital och molnbaserad tjänst.

I takt med att Muntra växer vill de utöka sitt Customer Success-team med ytterligare två kollegor. Teamet består idag av 3 personer, och på företaget arbetar 10 personer totalt. Hos Muntra råder en öppen, lättsam och familjär stämning, där medarbetarna trivs och har roligt tillsammans.

Du erbjuds
 • Chansen att vara en del och växa hos ett innovativt och framåtlutat företag.
 • Regelbundna AWs och teamaktiviteter.
 • Ett stort och fint kontor (med tillhörande gym!) med möjlighet att arbeta hemifrån vid tillfälle.
 • Möjligheten att ha en tydlig, positiv inverkan på sjukvårdens framtid för miljontals patienter.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Vara kundens dagliga kontaktperson för ärenden kopplat till den digitala plattformen. Du kommer arbeta både via telefon, mail och/eller besök på kliniker ca 2 gånger i månaden. Detta kan innebära resor.
 • Säkerställa att Muntras kunder får den bästa kundupplevelsen.
 • Utveckla Muntras community av vårdgivare samt följa upp kund- och produktfeedback.
 • Bidra med nya initiativ och idéer gällande kundvård.
 • Till viss del arbeta med merförsäljning mot befintliga kunder.
 • Medverka vid onboarding av nya kunder.
Vi söker dig som
 • Har minst 6 månaders tidigare arbetserfarenhet inom service/kundkontakt/administration.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt har stark kommunikativ förmåga.
Meriterande:

* Har ett intresse för digitala lösningar och plattformar som du kan motivera.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna roll. Som person är du kommunikativ, strukturerad och framåt. Du är inlyssnande och duktig på att bemöta människor i olika sammanhang på ett professionellt sätt. Vidare trivs du med att arbeta i högt tempo och att ha många bollar i luften samtidigt. Du är lösningsorienterad och duktig på att prioritera.

Övrig information
 • Vi väntar oss många ansökningar för denna tjänst varav vi kommer lägga vikt vid din motivation och ditt intresse för rollen som uttrycks i ditt personliga brev/ansökan.
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag via Academic Work de första 6 månaderna, därefter överrekrytering till Muntra förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Placering: Convendum, Slussen. Möjlighet till remotearbete vid tillfälle.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se