Customer Service order agent till Orkla Confectionery & Snacks

Customer Service order agent till Orkla Confectionery & Snacks

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du bli en nyckelspelare inom supply chain hos Orkla Confectionery & Snacks - företaget som står bakom bland annat OLW och Ballerina. Företagets fina kontorslokaler ligger i Solna Business Park och företagskulturen präglas av god sammanhållning, positivitet och framåtanda. Detta är en roll för dig som har erfarenhet av kvalificerad kundservice och som söker en tjänst med övervägande administration (i form av exempelvis orderläggning och fakturering). Har du dessutom erfarenhet inom tulladministration/export finns det möjlighet att få utökat ansvar. Start är efter årsskiftet och intervjuer hålls löpande!

Information om uppdraget

"Orkla är den ledande aktören inom FMCG i Norden och Baltikum, och har även viktiga marknader i Centraleuropa, Österrike och Indien. Orkla Confectionery & Snacks Sverige är en ledande kex- och snacksleverantör med välkända och starka varumärken såsom OLW, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla, Utvalda, Brago, Panda m.fl. Orkla Confectionery & Snacks Sverige har ca 600 medarbetare och ser fram emot att välkomna en ny kollega till sitt kontor i Solna."

I rollen som Customer Service Order Agent kommer du tillhöra avdelningen Supply Chain och arbeta med hela kedjan från orderläggning till fakturering. Du kommer ha kontakt med storkunder och professionella aktörer på marknaden. Om du har arbetsrelaterad erfarenhet av exportadministration finns möjlighet att få ta ett stort ansvar inom området.
Start är omgående och teamet kommer säkerställa att du får en god upplärning. Hos Orkla har vi på Academic Work konsulter som stormtrivs.
Uppdraget är initialt på 6 månader med god chans till förlängning långsiktigt förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

En engagerad konsultchef som kommer vara med och stötta i ditt arbete och din karriär framåt

Ett meriterande uppdrag där du får chans att skapa värdefulla kontakter inom en spännande bransch

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer exempelvis att arbeta med:

Registrering av inkommande orders från exempelvis ICAs eller Axfoods centrallager

Fakturering och kreditering

Faktura-/leveransfrågor

Kontakt med speditörer (svenska/engelska)

På Orkla Confectionery & Snacks arbetar de i främst Excel, Officepaketet och SAP.

Vi söker dig som

Det är ett krav att du har:
 • Arbetat med kvalificerad kundservice, orderhandläggning och administration tidigare
 • Har goda systemkunskaper och har erfarenhet av arbete i ERP-system
 • Obehindrade kunskaper i svenska (verbalt och i skrift) och goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du arbetat med SAP, med B2B-kundservice samt inom eller mot livsmedelsindustri tidigare.

Om du arbetat med exportadministration eller som exempelvis speditör under minst ett år finns det möjlighet att axla en roll inom området - specificera detta i din ansökan.

Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Strukturerad och organiserad
 • Ansvarstagande/problemlösande/självgående
 • Stresstålig och motiveras av ett högt arbetstempo där saker snabbt kan förändras
Övrig information
 • Start: Årsskiftet
 • Omfattning: Heltid, 08-17
 • Placering: Stockholm, Solna Business Park
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Orkla Confectionary and snacks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se