Customer Service Specialist till Contract på KONE

Customer Service Specialist till Contract på KONE

Har du goda datorkunskaper och trivs i en central, social roll? Är du en problemlösare ut i fingerspetsarna och trivs i en roll där du får ta egna initiativ? KONE har flera år i rad utsetts till ett av världens mest innovativa företag av Forbes Magazine och är ledande i Sverige inom branschen för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Är du kontraktsavdelningens nästa stjärna? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för KONEs räkning en medarbetare till kontraktsgruppen som är en del av Customer Service Center på KONEs huvudkontor i Kista! Rollen innebär varierade arbetsuppgifter och ärenden i stora volymer som inkommer och behöver administreras. Vi tror att du som söker är en person som snabbt kan skifta fokus mellan arbetsuppgifter och är en administratör som inte räds telefonsamtal med kunder!

Detta är ett konsultuppdrag och den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Uppdraget är initialt tänkt att pågå långsiktigt. I den här rollen kommer du utgå från det Skandinaviska huvudkontoret och har all möjlighet att få ett stort kontaktnät och ta plats internt med ditt personliga varumärke.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på KONEs kontraktsavdelningen kommer du att ha kontakt med kunder, säljare & arbetsledare.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera avtalsfrågor och ändringar av avtal. Tex uppdateringar av priser, tillägg och avslut.
 • Registrerar ramavtal och omförhandlingar
 • Gör volym- och kostnadsrapporter, storkundslistor inför tex. förhandlingar & olika kundändringar
 • Agerar som support för kunder, säljare och distriktschefer.
 • Hantering av servicefakturor från KONEs storkunder per telefon, mail och post.
Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetat administrativt eller i en roll med mycket kundkontakt
 • Har avslutad gymnasial utbildning
 • Har erfarenhet av kundservice via telefon, administration eller säljsupport sedan tidigare
 • Har mycket goda kunskaper i Excel
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du kommer ha kontakt med kunder och kollegor i Skandinavien dagligen
Det är meriterande om du....
 • Har arbetat i något CRM-, Ekonomi- eller ärendehanteringssystem tidigare. KONE använder bland annat SAP och Salesforce
 • Har arbetat med avtalsfrågor tidigare
Som person är du en positiv teamspelare som trivs i en roll med daglig problemlösning. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och nå dessa tillsammans med ditt team. Du brinner för kundservice samtidigt som du trivs med administrativa arbetsuppgifter och gör dessa med mycket noggrannhet.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2014 omsatte KONE 7,3 miljarder euro och hade ungefär 47 000 anställda i över 50 länder.