Controller sökes till långsiktigt uppdrag

Controller sökes till långsiktigt uppdrag

Är du en person som trivs i en internationell arbetsmiljö som arbetar aktivt med förändringsarbete. Har du arbetat dina första år efter din examen och är redo att ta nästa steg i karriären? Om du är en driven ekonom med intresse för IT och projektledning kan detta vara tjänsten för dig. Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en controller till Handelshögskolan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Handelshögskolan. Uppdraget är långsiktigt, kommer att vara på heltid och för rätt person finns det möjlighet att bli överrekryterad till Handelshögskolan.

Arbetsuppgifter

Ekonomiavdelningen på Handelshögskolan består idag av 15 personer och du kommer att arbeta direkt under Controller Manager. Detta är tjänsten för dig som vill arbeta på en affärsinriktad avdelning i ständig utveckling.

Som controller arbetar du med hela cykeln, allt från planering, budget, prognos, rapportering samt uppföljning. Du stöttar olika enheter inom skolan med planering, uppföljning av siffror och proaktivt affärsstöd.

I ditt uppdrag ingår också att sköta controlling åt en forskningsenhet på skolan som jobbar med hållbarhetsforskning.

Som controller kommer du ha möjlighet att både deltaga i/och leda projekt som t.ex:
 • Förändrings- och förbättringsarbete
 • Digitaliseringsarbete
Vi söker dig som
 • Har en akademisk examen inom ekonomi
 • Har minst 3 års erfarenhet av redovisnings- och/eller controllingarbete
 • Är intresserad av utvecklingsarbete och vill följa med i digitaliseringen
 • Är intresserad av IT och systemstöd
 • Har mycket goda kunskaper i både Excel och övriga MS Officepaketet samt kunskap och erfarenhet av planerings/rapporteringsverktyg (Business Intelligens/Performance
Management)
* Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken och förändringsbenägen och vill följa med i utvecklingen. Du känner dig trygg i rollen som controller och vågar kravställa internt. Vi söker dig som är noggrann och resultatinriktad. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och tar ansvar för ditt arbete. Självklart är du kommunikativ, värdesätter interna samarbeten och bidrar till den goda stämningen på kontoret.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Sveavägen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Handelshögskolans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Handelshögskolan i Stockholm (Stockholm School of Economics), är den ledande handelshögskolan i Norden och Baltikum och har ett högt anseende i Sverige såväl som internationellt. Vi erbjuder kandidat-, master- och forskarutbildning, liksom ett Executive Format MBA-program och ett stort utbud av executive education. Dessutom bedrivs forskning i världsklass. Våra program är utvecklade i nära samarbete med både forskningen och näringslivet, vilket ger våra studenter stora möjligheter att uppnå ledande positioner i företag och andra organisationer. Handelshögskolan är ackrediterad av EQUIS, som garanterar att undervisning såväl som forskning håller högsta internationella standard. Handelshögskolan är också den enda svenska medlemmen i CEMS och PIM, som är samarbeten mellan ledande handelshögskolor i världen, vilket bidrar till den höga kvalitet som Handelshögskolan är känd för. Handelshögskolan i Stockholm eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter olika bakgrunder och erfarenheter bland våra anställda. Därför välkomnar vi alla sökanden oavsett deras kön, etnicitet, könsidentitet eller könsuttryck, funktionsförmåga, sexuell läggning, ålder, eller religion eller annan trosuppfattning. För mer information besök Handelshögskolan