Contract Support Manager till Academic Works interna avtalsavdelning

Contract Support Manager till Academic Works interna avtalsavdelning

Triggas du av tanken att bidra till Academic Works fortsatta tillväxt genom att ge support till dina kollegor i frågor som rör våra viktigaste ramavtal? Älskar du att arbeta administrativt samtidigt som du får jobba med service? På Academic Work utmanas du ständigt i din roll och gläds åt varandras framgångar. Vi strävar efter att vara the best place to work och därför lägger vi stor vikt vid att våra medarbetare verkligen ska trivas i rollen och hos oss! Låter det lockande? Då är du kanske den vi söker!

Information om uppdraget

Att få arbeta i ett team som hanterar företagets största affärer och som har en nära samverkan med säljorganisationen är väldigt spännande och utvecklande! Det roligaste med rollen som Contract Support Manager är alla samarbeten med så många kollegor runtom i hela landet. Arbetet på Contract är dessutom mycket varierande från dag till dag och man vet aldrig vilka uppgifter som kommer in.

Så här beskriver Anna rollen som Contract Support Manager och vad hon uppskattat mest med den.

Academic Work är etablerat i sex länder i Europa och i takt med att vår verksamhet växer ökar antalet ramavtal och därmed relaterade ärenden. Som ett resultat blir Contract Support-funktionen en än viktigare framgångsfaktor både i Sverige och i andra länder framöver.

I den här tjänsten kommer du arbeta med några av Academic Works största och viktigaste ramavtalskunder där du fungerar som support, både mot våra kunder men även mot våra interna medarbetare för frågor som rör ramavtal och upphandlingar. Du ansvarar för att hitta rätt lösning för alla inkommande ärenden och tar vid behov stöd av övriga medarbetare i contract-teamet. Du har även ett ansvar för ramavtalsadministration vilket inkluderar att förbereda avtal för signering, hantera arkivering, förlängningar, uppföljningar och uppsägningar av Academic Works ramavtal. Dessa är Academic Works viktigaste kunder och det är därför avgörande att vi säkerställer bästa möjliga struktur i vår administration.

Du kommer att ingå i vårt contract-team som idag består av en Contract Manager, två Bid Managers och Head of Contract Management. Du kommer även att vara ansvarig chef över en deltidsassistent som supporterar dig i ditt arbete.

På Academic Work uppmuntrar vi och belönar ambition. Vi tror och hoppas verkligen att du kommer trivas hos oss och lägger därför mycket fokus på att skapa en miljö och kultur som får våra medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll.
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter
 • Vara ansvarig för contract support-funktionen vilket innebär att stötta organisationen i frågor som rör ramavtal och upphandlingar
 • Alltid leverera bästa möjliga service till Academic Works kunder och interna medarbetare för att bidra till Academic Works vision om att vara varje kunds förstahandsval
 • Stötta och assistera övriga kollegor i teamet med underlag för pågående upphandlingsprocesser samt uppdatera och administrerar innehåll och layout för våra ramavtal
 • Agera administrativt stöd till vår KAM-organisation i att sammanställa statistik inför månad-, kvartals och årsrapporteringar
 • Agera ansvarig chef för contract-teamets deltidsassistent vilket innebär att leda, utveckla och säkerställa att teamet har rätt bemanning. Vid behov ansvarar du även för rekrytering av nya assistenter
Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från service och administration
 • Flytande kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du:
 • är avancerad användare av Excel
 • Har en eftergymnasial utbildning i administration, ekonomi, avtalsrätt eller annan relevant utbildning
 • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
Som person brinner du för att ge bästa möjliga service och att hjälpa andra. Du trivs i en roll där du arbetar självständigt där du själv strukturerar upp och ansvarar för ditt eget arbete. Eftersom du hanterar Academic Works viktigaste avtal ser du vikten av att hålla en mycket god struktur och hög noggrannhet i det du tar dig ann. Kvalité före kvantitet är hur du föredrar att arbeta!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Placering: St Eriksgatan 121
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan, så skickas du till Happo, vårt rekryteringssystem. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.
 • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas. Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!