Content Managers till Tele2

Content Managers till Tele2

Tele2 söker två nya Content Managers som ska få vara med och bidra till att förbättra Tele2s innehåll på deras marknadskanaler.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu flera Content Managers till Tele2. I rollen som Content Manager kommer du vara en nyckelperson för att kunna vägleda Tele2s kunder till att få köpupplevelse på deras e-handel. Detta kommer du göra genom att skapa innehåll som är lätt att förstå via främst skrift. Här kommer du vara en del av Tele2s inhouse-byrå som består av kompetenta kollegor inom marknad och kommunikation. I varje projekt arbetar du i ett team om 8 personer som är allt ifrån utvecklare, UX designers och samt andra Content Managers.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tele2. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Dina uppgifter som Content Manager innefattar att skapa och optimera innehåll via främst skrift, hantera bilder, kravställa på utveckling i Tele2s CMS Episerver och deras e-handelsplattform samt testa levererad funktionalitet.

I rollen som Content Manager kommer du att ansvara för innehållet i köpflödet och produktbeskrivningar för Tele2s e-handelsplattform. Ditt fokus kommer att ligga på försäljning och produkt kommer du att ha hand om bland annat:
 • Produktinformation, inklusive produktlanseringar.
 • Copy till våra självservicetjänster och vår e-handelsplattform.
 • CRM-kampanjer och riktade utskick.
Du kommer att jobba i ett agilt team där utvecklare, UX-, QA-, SEO- och BI-experter är samlade för att gemensamt förbättra både konvertering och kundnöjdhet.c

Vi söker dig som

* Har erfarenhet av att producera innehåll för e-handel alternativt Telekom/IT.

Det är meriterande om du:
 • Har grundläggande kunskaper om Magento och/eller liknande e-handelsplattformar.
 • Har erfarenhet av bildhantering i Photoshop.
 • Ha modersmål svenska med utmärkt stavning, grammatik och skiljetecken
Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper om HTML och CSS samt kunskaper inom Episerver och/eller liknande CMS.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering:Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tele2önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork