Consultant Manager till Academic Works Stockholmskontor

Consultant Manager till Academic Works Stockholmskontor

Vill du utvecklas inom rekrytering och bemanning samtidigt som du får användning av ditt affärssinne och din vilja att uppnå resultat? I rollen som Consultant Manager får du möjligheten att ta brett eget ansvar i en ambitiös och affärsorienterad miljö. Du är både en engagerad karriärpartner för young professionals och en businesspartner till kunder i behov av deras kompetens. Här får du möjligheten att växa tillsammans med oss på Academic Work - och vi vågar lova att du kommer ha riktigt kul på vägen!

Information om uppdraget

Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. En framgångsrik Consultant Manager triggas av att uppnå resultat, brinner för service och gillar merförsäljning.

Så här beskriver en av våra medarbetare, Emma, sin roll som Consultant Manager:
"Det bästa med mitt jobb är kombinationen av arbetsuppgifter och kollegor. Jag arbetar nära kandidater, konsulter och kunder varje dag. Att vara en karriärpartner ger mig inspiration och möjlighet att se konsulters utveckling på nära håll. Att vara en partner till kunder innebär att jag får utveckla mitt affärsmannaskap och jag har själv möjlighet att påverka både mitt resultat och mina mål. Motivation och energi hämtar jag från mina kollegor, kulturen på Academic Work handlar för mig mycket om att lyfta kollegor och att glädjas med varandras prestationer!"

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för följande områden:
 • Kundrelationer: Agera partner till dina kunder och i nära samarbete med Account Managers vårda och utveckla samarbeten samt självständigt driva merförsäljning hos dina kunder
 • Rekrytering: Helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till dina kunder; från uppstart och genomgång av kravprofil, annonsering, selektering, intervjuer till presentation av kandidater till kund
 • Personalansvar och ledarskap: Ansvar för att vårda och utveckla relationerna med dina anställda konsulter genom löpande dialog, möten och service men också tillhörande administration och tidrapportering
Vi är uppdelade i mindre team och i detta fall tillhör du vårt team som arbetar inom affärsområdet "Office, Service & Logistics" med bland annat fyra andra Consultant Managers, vilket innebär att du jobbar med kunder, konsulter och kandidater inom "Office, Service & Logistics" branschen.

Arbetssättet i affärsområdet kännetecknas av ett högt tempo där dagarna ofta snabbt kan förväntas, därför bör en Consultant Manager i detta team trivas i en snabbföränderlig miljö. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

Vi söker dig som
 • Har relevant akademisk utbildning; exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner lite extra för att jobba med människor
 • Har erfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt
 • Har B-körkort
Då du arbetar i ständig dialog med kollegor, kunder, kandidater och konsulter är det ett krav att du behärskar svenska språket samt att du är bekväm i att även använda engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet från ett försäljnings- eller serviceyrke där tempot varit högt, exempelvis från restaurangbranschen
 • Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen
Vi vill att du motiveras av utmaningar, högt uppsatta mål och att du arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du är engagerad i ditt arbete och bibehåller fokus på slutresultatet även när du stöter på utmaningar. Vidare är du trygg i dig själv och har god självinsikt. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar. Vi ser också att du trivs i en flexibel miljö med flera arbetsuppgifter parallellt.

Vi vill att du delar vår ambition om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss!

We reward ambition!

Övrig information
 • Start: Mars
 • Omfattning: Heltid, initialt vikariat 1,5 år
 • Lön: Månadslön med en fast del och en rörlig provisionsdel
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Urvalsprocessen inleds med en telefonintervju. De kandidater som uppfyller kraven för tjänsten går därefter vidare till ett screeningtest som mailas ut. De kandidater som går vidare efter telefonintervju och screeningtester kallas på en personlig intervju.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionsthlmnord@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals - studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!