Configuration Management Engineer till ledande företag inom järnväg!

Configuration Management Engineer till ledande företag inom järnväg!

Företaget är en ledande internationell aktör inom järnvägsteknik som arbetar för rörlighet genom innovation. Här söker vi dig som vill arbeta på ett företag där frihet under ansvar förespråkas. Vill du arbeta i en roll som bidrar till samhällsnyttan kan det här vara något för dig. Är du dessutom intresserad av järnvägsbranschen och den utvecklingsresa som den står inför? Vill du också arbeta på ett stort företag där det finns alla möjligheter att vidareutvecklas, så tror vi att du är rätt kandidat för positionen. Sök tjänsten redan nu då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en person för vår kunds räkning.

Företaget är en internationell ledande aktör inom järnvägsteknik. De arbetar med hela järnvägslösningar, allt från tåg till delsystem och signalteknik. Företaget arbetar för att möjliggöra världens ständigt växande behov av hållbar rörlighet genom innovation. Genom att kombinera teknik och prestanda bryter de kontinuerligt ny mark i hållbar rörlighet. Detta genom att erbjuda integrerade lösningar som ger stora fördelar för operatörer, passagerare och miljön.

Varför ska man arbeta på detta företag? Här belönas ambition och du uppmanas att ställa frågor och har befogenhet att fatta beslut. På sikt finns det stora utvecklingsmöjligheter både i Sverige och internationellt. Som en arbetsplats som arbetar för jämdställdhet strävar vi efter att skapa en stimulerande och öppen arbetsplats som främjar lagarbete, rättvisa, respekt och mångfald.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Configuration Management Engineer ansvarar du för att tillhandahålla anvisningar för dokumenthanteringen inom projekt, hantering av projekt/produktdatabasen och uppföljning av projektets dokumenthanteringsprestanda. Du kommer ansvarar för leveranser av dokument både internt och externt. Du arbetar dagligen med inbyggda säkerhetssystem, fordonsanpassningar och godkännanden.

I din roll kommer du bland annat arbeta med att..
 • Vara ansvarig för dokumenthanteringen på din avdelning
 • Leveranshantering, internt och externt
 • Hantera förändringsprocesser
 • Delta i teamförbättringsaktiviteter
 • Hantera produkt-, projekt- och CR-databaser
Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning, alternativt erfarenhet i en koordinerande roll.
 • Har ett intresse för järnvägsbranschen och signalteknik
 • Har ett intresse för dokumentation
 • Talar och skriver på det svenska såval det engelska språket, då båda språken berörs i ditt dagliga arbete
Det är meriterande om du..
 • Har erfarenhet av att arbeta i Unixmiljö
 • Har erfarenhet av liknande tjänst
 • Har erfarenhet av branschen
Som person ser vi att du är öppen, anpassningsbar och har en positiv inställning till nya utmaningar. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för teknik och utveckling och vill utvecklas i en roll där du erbjuds mycket frihet under ansvar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, Långsiktigt
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Matilda Rönnquist
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work] (mailto:matilda.ronnquist@academicwork.se).

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på matilda.ronnquist@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork