Communication Specialist med inriktning på Customer Care till Circle K

Communication Specialist med inriktning på Customer Care till Circle K

Bli en del av Circle K:s spännande resa och sök tjänsten som Communication Specialist med inriktning på Customer Care. Vi söker nu dig som vill leverera service i världsklass och arbeta med att utveckla Circle K:s sociala medier. Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Communication Specialist med inriktning på Customer Care till Circle K.

I rollen ingår du i kommunikationsteamet som är en del av marknads- och kommunikationsavdelningen på Circle K och som består av 9 personer. I rollen rapporterar du till kommunikationschefen Maria. Tjänsten är en projektanställning under 8 månader i Business Unit Sverige för att ta deras arbete med kommunikation i sociala medier till en ny nivå.

Detta är ett konsultuppdrag. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Huvudansvaret i rollen som Communication Specialist med inriktning Customer Care är att arbeta med kundservice i alla sociala mediekanaler. Det är förnärvarande Facebook, Instagram, YouTube och LinkedIn på den svenska marknaden. Du kommunicerar med Circle K:s följare och andra på sociala medier på ett snabbt och engagerande sätt.

Vidare kommer du även att:
 • Ansvara för att bevaka och besvara det som kunder skriver om Circle K:s varumärke på sociala medier, med support från kundserviceteamet och tillgängliga byråer
 • Supporterar dina kollegor med att editera, publicera och dela engagerande innehåll i sociala mediekanaler
 • Säkra att Circle K:s varumärkes tonalitet genomsyrar sättet att kommunicera i alla sociala mediekanaler
Då du är en del av kommunikationsteamet förekommer även andra arbetsuppgifter inom kommunikationsområdet så som att skriva texter, ta fram frågor och svar och göra presentationer.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
 • Är duktig på att formulera dig i skrift till olika målgrupper
 • Har tidigare erfarenhet av servicebranschen och har högt kundfokus
 • Har erfarenhet av att arbeta med sociala medier
I denna process lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet, motivera därför väl varför just du skulle passa för rollen. Vi tror att du som söker är serviceminded och kan hantera olika sorters personer. Vidare ser vi att du är noggrann med ett sinne för detaljer. Vi tror att du är flexibel och med enkelhet kan skifta mellan olika arbetsuppgifter. Slutligen tror vi att du har ett stort intresse för att skriva och för digital kommunikation.

Övrig information
 • Omfattning: Heltid, initialt 8 månder
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Stockholm, Mariatorget
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Circle K:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Circle K erbjuder dig en arbetsplats med ett öppet, innovativt klimat med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ redan från början. Företaget har en tydlig prestationskultur och i kombination med dina ambitioner gör det utvecklingsmöjligheterna inom Circle K oändliga. Företagets värderingar Modig, Öppen, Engagerad och Omtänksam vägleder de anställda i hur de gör affärer och agerar mot varandra, mot kunder och mot vår omvärld.