Cnc-operatör mot diamantsvarvning av värmekameralinser

Cnc-operatör mot diamantsvarvning av värmekameralinser

Har du utbildningsbakgrund och/eller arbetslivserfarenhet av CNC-svarvning men vill lära dig någonting helt nytt inom området? Vi söker dig med ett driv till att lära dig samt utvecklas till att bli en grym operatör där hantverket står i fokus! Var gärna snabb in med din ansökan då FLIR Systems söker en person med start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för FLIR Systems räkning en CNC-operatör inom kameralinsproduktion för ett långsiktigt uppdrag på avdelningen Optical Design and Manufacturing. På avdelningen arbetar idag 24 personer med god stämning och de flesta arbetar som operatörer av olika slag. Arbetstiderna är skift och du kommer att arbeta varannan vecka förmiddag och varannan vecka eftermiddag.

På Optical Design and Manufacturing arbetar de med den senaste tekniken inom linsproduktion, vilket FLIR System är ett av få företag i världen att syssla med. Vidare är arbetsplatsen ett av få ställen där du kommer i kontakt med både produktion och utveckling av unika, högteknologiska produkter. Dessutom är FLIR System världseledande inom sitt område och de växer som bolag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FLIR Systems. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör kommer du att arbeta med svarvandet av linserna som sätts in i värmekamerorna. Du arbetar med själva optiktillverkningen och främst med CNC-svarvning där hantverket står i fokus. FLIR Systems vill bli världsledande inom gjutning av linser och eftersom de inte har arbetat med just denna teknik länge, kommer du även att arbeta med processutveckling för produktionen.

Du kommer till exempel att:
 • Diamantsvarva optik
 • Rigga verktyg i maskiner
 • Programmera utrustningar efter ritningsunderlag
 • Utföra mätningar i diverse optiska mätutrustningar
 • Arbeta med processutveckling
Tjänsten passar dig som vill prova på någonting helt nytt inom produktion. Du kommer att få lära dig rollen med tiden, och med tanke på denna unika process förväntar man sig inte att du är självgående från start.

Vi söker dig som
 • Har utbildningsbakgrund och/eller arbetslivserfarenhet som CNC-operatör
 • Har grundläggande kunskaper i Excel och Word
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen kommer ske på dessa språk
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i högvolymsproduktion.

Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och precision. Det gäller även att du är stresstålig och klarar av att hålla flera bollar i luften. Positionen kräver att du kan jobba självständigt och driva processutvecklingsarbete samtidigt som du kan arbeta med andra. Eftersom FLIR Systems ständigt arbetar med förbättringsarbete förväntar de sig att du kan vara en drivande kraft vid processförbättringar samt hitta lösningar på tekniska problem.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Placering: Täby, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här