Client Success Agent till företag i centrala Stockohlm

Client Success Agent till företag i centrala Stockohlm

Har du ett sinne för affärer och vill ta nästa steg i karriären? På denna arbetsplats kommer du arbeta tillsammmans med drivna kollegor i en frihet-under-ansvar-kultur! Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Client Success Agent som trivs i en roll med daglig kontakt över telefon.

I rollen kommer du på daglig basis att tala med företagare, banker och finansbolag. Rollen innebär stort eget ansvar eftersom att du ansvarar för att alla företagare blir nöjda med tjänsterna.

Du kommer inledningsvis att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult i 6 månader, därefter finns det chans till direkt anställning hos vår kund om samtliga parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Client Success Agent kommer du assistera företag som efterfrågar finansiering i företagets system. Detta innebär att du kommer hjälpa företag att erhålla den bästa möjliga finansieringen. Daglien arbetar du och ditt team tillsammans med Operations för att optimera användare av deras plattform samt användarupplevelsen för företagarna som använder plattformen.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet från en kundfokuserad roll
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende
Det är meriterande om du har intresse av företagande, redovisning samt har tidigare erfarenhet inom företagsfinansiering.

Som person har du ett sinne för affärer och gillar att jobba i högt tempo för att nå resultat. Du är förhoppningsvis en idéspruta och är inte rädd för att kavla upp ärmarna för att nå dit du vill. Du vill vara med och förändra branschen och dina viktigaste egenskaper är analytisk förmåga och social kompetens i kombination med viljan att utvecklas.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och har du specifika frågor kring tjänsten kan du maila oss på stn01@academicwork.se.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se