Client Relationship Manager till välkänd akademi inom samhällsutveckling

Client Relationship Manager till välkänd akademi inom samhällsutveckling

Har du en akademisk examen, drivs av att skapa relationer och nå resultat samtidigt som du vill göra nytta i svenskt näringsliv? Då kan du vara rätt person för rollen. Här söker vi dig med samhällsintresse och som vill bidra till att stärka Sveriges framtida kompetensförsörjning inom teknik. Tjänsten är ett vikariat fram till årsskiftet, med chans till förlängning. Sök rollen redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Vår kund erbjuder ett praktikprogram där Sveriges arbetsgivare tillsammans med regeringen satsar för att säkra framtida kompetensförsörjning. Genom fyra månaders betald praktik får unga i hela Sverige chansen att testa ingenjörsyrket i praktiken. Syftet är att inspirera till en högre teknisk utbildning genom att ge en tydligare målbild av vad som väntar efter studierna. Över 180 arbetsgivare medverkar och erbjuder praktikplats på 100 orter runt om i Sverige. Projektet drivs av en välkänd organisation som varit en mötesplats för Sveriges framtid i 100 år. De samlar kompetens och erfarenhet från cirka 1 300 invalda akademiledamöter och 250 företag, och bygger broar mellan näringsliv, offentlig verksamhet, akademi och politik.

Som Client Relationship Manager kommer du att ingå i ett team på 12 personer som består av kundansvariga, kommunikatör, projektkoordinator och verksamhetschef. Teamet präglas av innovation, professionalism och driv för att nå det gemensamma målet. Tjänsten är ett vikariat för en kollega som går på föräldraledighet. Vi vill att du startar så snart som möjligt och vikariatet är planerat att löpa till 31 december 2021, med eventuell möjlighet till förlängning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Rollen som Client Relationship Manager (kundansvarig) innebär:
 • Uppsökande säljarbete för att få fler arbetsgivare att medverka i programmet
 • Utveckla relationen och skapa lojalitet till redan medverkande arbetsgivare
 • Bidra till projektets utveckling för ett ökat värde av praktikprogrammet både för arbetsgivare och praktikanter
Vi söker dig som
 • Erfarenhet av försäljning/kundrelationer/service
 • Akademisk utbildning inom teknik/ekonomi/statvetenskap. Det är meriterande om du har en ingenjörsutbildning
 • Uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska, och har en stark kommunikativ förmåga
Meriterande:
 • Erfarenhet av arbete i säljstödsystem
 • Kompetens om högre teknisk utbildning eller kunskap om ingenjörsyrket
Som person är du:
 • Målinriktad och du motiveras av mätbara mål
 • Ambitiös och har förmågan att jobba självständigt
 • Strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt
 • Samhällsengagerad
Övrig information
 • Start: maj 2021
 • Omfattning: Heltid - 31/12 2021. Därefter kan det eventuellt finnas möjlighet till förlängning
 • Placering: Centrala Stockholm (hemifrån för närvarande)
Då vi väntar oss många ansökningar för detta uppdrag kommer vi ta ditt personliga brev i beaktning där du motiverar varför just du är rätt för den här tjänsten.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se