Client Relations Coordinator till Exiglobe

Client Relations Coordinator till Exiglobe

En trappa upp på Drakens Gränd i Gamla stan sitter Exiglobe, ett familjärt bolag vilket fokuserar på att ge sina kunder förstklassig finansiell och juridisk rådgivning. Som Client Relations Coordinator ges du möjlighet att utforma rollen till din egen. Tycker du om att arbeta i en bred roll med fokus på bolagsadministration och kundservice? Då har vi en match!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Exiglobes räkning en Client Relations Coordinator.

Exiglobe har sedan 2010 hjälpt kunder, över hela världen, med finansiell och juridisk rådgivning. De stöttar sina kunder med att sätta upp företagsstrukturer, finansiell planering, vägleda småbolagsägare i samband med utlandsflytt och med annan bolagsadministration. Exiglobe har under åren byggt upp ett gediget nätverk med framstående tjänsteleverantörer i bland annat länder som Portugal och Spanien.

Exiglobe sitter i trivsamma lokaler i Gamla stan tillsammans med ett annat bolag inom samma koncern. Här arbetar omkring 4 medarbetare, varav två av dessa arbetar för Exiglobe.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Exiglobe.

Arbetsuppgifter

Som Client Relationship Coordinator kommer du främst att arbeta med löpande bolagsadministration. Arbetet innebär att ta emot ansökningshandlingar från bolag i samband med utlandsflytt och administrera dessa. Du kommer ha löpande dialog med Exiglobes kunder, svenska och utländska banker samt med bolagsjurister runtom i världen. Kontakten sker mestadels via telefon och mail på både svenska och engelska.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot ansökningshandlingar och administrera dessa
 • Översätta texter och upprätta avtal
 • Hålla bolagspresentationer för berörda parter
 • Ansvara för övriga kontorsrelaterade tjänster
Tjänsten passar dig som vill arbeta brett och få kombinera administration med löpande kundkontakt. Vidare finns möjligheten att arbeta med uppsökande verksamhet med fokus på att utveckla befintliga och nya kundrelationer!

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom bolagsadministration, förslagsvis inom juridik eller ekonomi
 • Har en eftergymnasial utbildning inom juridik
 • God datavana Officepaketet (främst Excel)
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska då du kommer ha löpande kontakt med bolagets kunder på båda språken
Det är meriterande om du

* Besitter kunskap om skattejuridik

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare är du självständig och fattar nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt. Du har en mycket god servicekänsla och uppnår samt överträffar kunders förväntningar genom kommunikation och problemlösning. Slutligen är du affärsmässig och skapar affärer som gynnar både kunden och den egna organisationen.

Övrig information
 • Start: Hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Gamla stan
 • Kontaktuppgifter: lovisa.flygare@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Exiglobe önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Exiglobe erbjuder företagare, entreprenörer och investerare hjälp med alla aspekter av sin juridiska bolagsstruktur. Exiglobe AB har genom åren byggt upp starka samarbeten med de bästa tjänsteleverantörerna inom bl.a. bank, skatterådgivning och bolagsadministration och värnar om en högkvalitativ service inom alla frågor som rör ekonomiska strukturer - oavsett om det gäller en fysisk person eller företag.