Ingenjörsstudent med intresse för Vision och Datorseende? Se hit!

Ingenjörsstudent med intresse för Vision och Datorseende? Se hit!

Är du analytisk, problemlösande och orädd för att testa nya tillvägagångssätt? Har du även ett stort intresse och erfarenhet av machine vision? Då är det dig vi söker till ett spännande projekt hos Winteria där du får möjligheten att utveckla och ta fram en ny produkt till marknaden!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en civilingenjörsstudent till ett spännande uppdrag hos vår kund Winteria. I detta uppdrag kommer du få möjligheten att vara med och utveckla en ny produkt inom kvalitetskontroller till marknaden. Vår kund Winteria kännetecknas av innovation och nytänkande produkter som utvecklas utifrån flera års forskning vid Kungliga tekniska högskolan. De befinner sig i en expansiv fas och söker nu en civilingenjörsstudent som kan stötta dem med utvecklingen av deras nästa produkt. Läs mer om Winteria här!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Winteria. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till maj 2019. För dig som har nära till examen finns möjlighet till spännande utvecklingsmöjligheter inom Winteria efter avslutad examen, förutsatt att samarbetet fungerar bra för båda parter.

Arbetsuppgifter

I detta projekt kommer du att få arbeta med att utveckla en ny produkt för Winterias räkning med ett stort stöd från andra konsulter och företagets CTO. I projektet kommer du i synnerhet att arbeta med att utveckla algoritmer/funktioner baserat på machine vision. Du kommer att få vara med i teoretiskta utvecklingen till implementering samt testning av färdig produkt.

Du kommer till exempel att:
 • Du kommer att undersöka, utreda och testa dig fram i labbmiljö både gällande mjukvara och hårdvara (proof of concept)
 • Arbeta med implementering, testförsök och genomförande
Vår kund Winteria kommer vid eventuell kundintervju att berätta mer detaljerat om projektet. För dig med kort tid kvar till examen, finns det för rätt person utvecklingsmöjligheter och en vidare karriär inom företaget.

Vi söker dig som
 • Studerar till Civilingenjör inom Teknisk fysik eller motsvarande och har läst kurser inom datorseende och befinner dig på studieår 4 eller 5 i din utbildning.
 • Har erfarenhet av att utveckling funktioner som baseras på machine vision
 • Har gärna ett stort intresse för programmering i exempelvis MatLab, Labview, Python eller liknande
Som person förutsätter vi att du är otroligt teknikintresserad och har ansamlat praktiskt erfarenhet genom exempelvis hobbyprogrammering eller liknande projekt. Du är orädd för att prova nya lösningar, ta egna initativ och har en analytisk ådra för att hitta rätt tillvägagångssätt. Vidare ser vi att du drivs av att hitta lösningar på ett problem och trivs i att grotta ner dig i ett projekt för att nå resultat.

Övrig information
 • Start: Januari, enligt överenskommelse
 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan, minst fram till juni
 • Lön: Timlön, enligt överenskommelse
 • Placering: Kungliga Tekniska Högskolan, hos Winteria
 • Kontaktuppgifter: Jennie Björk, eller hennes rekryteringsteam enligt kontaktuppgifter nedan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Winterias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork