Chief Operating Officer till Vardagsfrid

Chief Operating Officer till Vardagsfrid

Kombinerar du ledarerfarenhet med en starkt affärsmässig förmåga samt att du har hjärtat på rätt ställe? Vill du ta nästa steg till en roll i ett modernt och digitaliserat bolag i framkant där du jobbar nära VD och leder arbetet för ett stort antal personer? Då har du kommit rätt! Vardagsfrid är hemstädföretaget med schyssta villkor och kollektivavtal vars arbete innebär verklig integration och nu söker de en Chief Operating Officer. Om du drivs av en tro på medmänsklighet och värme i ett allt kallare Sverige och vill du vara med och bidra till att stärka affären i detta beundransvärda bolag - Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Chief Operating Officer (COO) till Vardagsfrid.

Vardagsfrid är trippelgasellbolaget inom hemstäd som startades 2012 av Torkel Kristoffers med visionen att frambringa en integrationsskapande arbetsplats i kombination med en stark affärsidé! Med innovativa digitala verktyg, schyssta villkor, kollektivavtal och hög kvalitet är Vardagsfrid ett bolag där 142 medarbetare med 35 olika nationaliteter trivs och ser till att bolaget växer. På Vardagsfrid har man hjärtat på rätt ställe!

Bolagets tillväxt fortsätter och planen är att dubblera omsättningen till år 2023 med hjälp av organisk tillväxt och nyetablering i fler orter. Vardagsfrid sitter centralt i Sundbyberg med goda kommunikationer runt hörnet.

Nu söker Vardagsfrid en COO med personalansvar för cirka fem personer och som ska vara med och driva resan mot tillväxt och framgång i nära samarbete med VD:n och såklart alla medarbetare. Du förväntas driva och effektivisera bolagets verksamhet med dels stark strategisk förmåga men också förståelse för det operativa och motivera medarbetarna, kommunicera, inspirera samt få fram gröna siffror på bordet.

Du erbjuds:
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Fast lön och goda förmåner
 • En härlig arbetsplats med integration och mänskligt ledarskap i fokus
Arbetsuppgifter

I rollen som COO har du ett tätt samarbete med VD och du är mastermind som får det att hända i verkligheten. Med ansvar för hela kund- och medarbetarresan på bolaget utvecklar du de en rad nyckelfunktioner för att uppnå ökad effektivitet och en starkare affär!

Du kommer till exempel att:
 • Vara personalansvarig för fem medarbetare i ledarposition och coacha dem i deras arbete
 • Utveckla såväl ledare som interna processer för ännu bättre resultat inom medarbetarindex, personalomsättning, TB, vinst, debiteringsgrad, bokningsgrad etc.
 • Ansvara för att utveckla Vardagsfrids affär genom analys och uppföljning för att på så sätt effektivisera arbetet och nå högre resultat
 • Kommunicera och implementera framtagna strategiska planer och se till att det efterlevs genom hela organisationen
 • Lägga grunden för att ge bästa möjliga förutsättningar för bolagets expansion
 • Ha det övergripande ansvaret för effektiv schemaplanering och resursnyttjande
Vi söker dig som
 • Har 3-5 års arbetslivserfarenhet från en ledarroll innehållande personalansvar
 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning
 • Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
 • Har en genuin och naturlig ledarstil med förmågan att både kunna vara stöttande och tillgänglig när det behövs och kunna ställa hårda krav när det behövs
Som person är du:

* Relationsskapande, strukturerad, affärsmässig och besitter en personlig mognad

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundbyberg, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vardagsfrids önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vardagsfrid vill hjälpa till att lösa den del av kundernas livspussel som många kanske inte tycker är den man vill lägga tid på när man väl är ledig - städningen. Vardagsfrid vill helt enkelt skapa lite frid för kunderna i den stressiga vardagen.

Deras kundpolicy utgår från att de ska erbjuda ett hemstädningsalternativ som bygger på god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt mellan hemstädare och kund.

Vardagsfrid startade 2012 med en vision om att bidra till ökad integration och ett mer tolerant samhälle.