Channel Marketing Lead till global gigant inom elektronik

Channel Marketing Lead till global gigant inom elektronik

Drivs du av att arbeta i en ständigt föränderlig miljö med stora chanser att utveckla dina idéer och utforma ditt eget arbete? Då kan det här vara något för dig! Ta chansen att komma in på ett globalt tech-företag och utvecklas i en spännande roll. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Channel Marketing Lead. I en ständigt föränderlig verksamhet öppnas nu en vakans upp till följd av större satsningar på B2B kanalen. Som Channel Marketing Lead B2B (CML) kommer du att ansvara för marknadsföringsplanering med B2B-kunder

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt för rätt person.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara ansvarig för att förstå affärsstrategin för de givna kunderna samt viktiga konsument- och shopperstrategier. CML arbetar nära de respektive försäljningscheferna och cheferna för nyckelkonton och ger försäljningsavdelningarna kreativa insatser ur ett marknadsföringsperspektiv, vilket möjliggör utdelning av maximalt aktuellt sortiment och produktfokus. Ett exempel på detta kan vara att sköta marknadsföringsaktiviteter tillsammans med en stor kund eller annan partner. CML rapporterar då om kampanjens status och ger feedback för förbättringar till lokala försäljningsavdelningar samt till Channel Marketing Head.

Du kommer bland annat ansvara för:
 • Att göra den årliga kvartalsanalysen och månadsaktivering med kund och försäljning
 • Kanalmarknadsföring och försäljningsdrivna aktiveringar samt för att föra koncept till de stora försäljningskanalerna
 • Säkerställa försäljningsaktivering i de kanaler / butiker där vår kunds produkter är representerade och sålda.
Vi söker dig som
 • Har en examen inom marknadsföring
 • Har arbetat i 3-4 år i en liknande roll tidigare
 • Har goda kunskaper i Office paketet
 • Har profesionell kunskap i såväl svenska som engelska då båda språken används i tjänsten
Stor vikt kommer i denna process att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person trivs du med förändring och är bekväm med att fatta egna beslut. Du har lätt för att anpassa dig och är lyhörd och tillmötesgående i ditt arbete. Vidare ser vi att du är prestigelös och resultatfokuserad med skinn på näsan.

Övrig information
 • Start: 15 augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista, Stockholm
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett världsledande företag inom mobiltelefoni och hemelektronik. De finns representerade världen över och har omkring 500 000 anställda.