Channel Marketing Coordinator till global gigant inom elektronik

Channel Marketing Coordinator till global gigant inom elektronik

Vill du fortsätta din karriär inom marknadsföring på ett stort internationellt företag inom elektronik? Har du en förmåga att koordinera och projektleda olika uppgifter på ett strukturerat och engagerat sätt? Vi söker just nu efter dig som gärna tar initiativ och har en förmåga att driva projekt framåt. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kundens räkning en Channel Marketing Coordinator. Vår kund är ett världsledande företag inom mobiltelefoni och hemelektronik. De finns representerade världen över och har omkring 500 000 anställda. Den här tjänsten är belägen på huvudkontoret i Kista.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Du kommer i den här rollen att ansvara för att skapa, förhandla och genomföra försäljningsaktiviteter och arbeta för att maximera företagets synlighet online och offline med rätt innehåll.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med:
 • Ansvara för att förstå affärsstrategin för de dedikerade kunderna såväl som centrala målgruppsstrategier
 • Fastställa årliga och kvartalsvisa marknadsplaner för att leverera uppsatta mål
 • Säkra optimala investeringar och aktiviteter för given produkt och kund
 • Ansvara för skapandet av digitalt innehåll för bolagets kunder
 • Skapa lanserings- och kampanjmaterial
 • Tillsammans med Nordic Channel Marketing Manager implementera och driva aktiviteter, analysera och optimera verksamheten
 • Hitta samarbetspartners till framtida samarbeten
Tjänsten passar dig som vill utvecklas och arbeta i ett stort internationellt företag.

Vi söker dig som
 • Har en universitetsexamen inom marknadsföring och kommunikation
 • Har 1-2 års erfarenhet inom marknadsföring, gärna inom digital marknadsföring
 • Har erfarenhet av att arbeta med och hantera externa samarbetspartners
 • Har erfarenhet av kampanjplanering och kunskaper i sociala medier
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska då du kommer att kommunicera på båda språken.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av att analytiskt arbete av kampanjer och gärna från hemelektronik eller teknikbranschen, men detta är inte något krav
 • Har erfarenhet av att arbeta i en nordisk matrisorganisation
Som person är du strukturerad med en förmåga att hantera flera prioriteringar och korta deadlines samtidigt. Du arbetar kreativt vad gäller problemlösningar och tar gärna egna initiativ och driver dessa framåt. Vi tror att du har en stark samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är en doer som ser till att få saker och ting gjorda och tummar aldrig på kvalitén.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork