CRM kampanjspecialist till tech-bolag i framkant

CRM kampanjspecialist till tech-bolag i framkant

Har du ett brinnande intresse för CRM och datadriven marknadsföring? Vill du bli en nyckelspelare i ett tight CRM team hos en global tech-gigant med säte i Kista? För dig som dessutom trivs i en projektledande roll öppnas här en spännande möjlighet upp hos vår kund! Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en CRM kampanjspecialist till vår kund. Till följd av en föräldraledighet i gruppen öppnar en vakans upp med start innan sommaren, senast i början av juni, och ungefär ett år framåt. Du kommer till ett team om fyra personer där du får en nyckelroll och blir drivande i arbetet med vår kunds lojalitetsplattform.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till augusti 2019.

Arbetsuppgifter

Som CRM kampanjspecialist kommer du arbeta med planering, koordinering och projektledning av kampanjer och initiativ i vår kunds olika kanaler. Framförallt kommer fokus att ligga på email, push notiser och lojalitetsplattformen. Målet är att erbjuda användare engagerande, relevant och tidsenligt innehåll.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med dagliga operativa uppgifter för att säkerställa en effektiv kampanj
 • Ta fram initiativ och aktiviteter för att behålla användare och medlemmar
 • Arbeta nära interna och externa intressenter som t.ex. byråer och vår kunds europeiska huvudkontor
 • Förbereda och skapa presentationer för uppföljning
 • Skapa rapporter
Tjänsten passar dig som arbetat något år inom digital kommunikation och nu lockas av möjligheten att jobba projektledande med nära interna samarbeten.

Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning, med fördel inom digital kommunikation
 • Har några års erfarenhet av att skapa, genomföra och följa upp digitala kampanjer
 • Har erfarenhet av projektledning
 • Har professionell kunskap i svenska och engelska då båda språken används i rollen
 • Har goda kunskaper i Powerpoint och Excel
Det är meriterande om du jobbat med marknadsföring genom email eller applikationskommunikation.

Som person är du detaljorienterad, strukturerad och arbetar på ett proaktivt sätt. Du är kreativ och ser hur aktiviteter och initiativ kan utvecklas. Vidare ser vi att du är självgående och en doer som trivs i en snabbrörlig miljö. Självklart har du ett positivt mindset och drivs av att ta dig an spännande utmaningar.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt, senast i början av juni
 • Omfattning: Vikariat för föräldraledighet, cirka 1 år
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt tech-företag med produkter inom såväl telefoni som hemelektronik.