CRM Program Specialist med omgående start

CRM Program Specialist med omgående start

Är du intresserad av CRM och datadriven marknadsföring och vill fortsätta med det på ett hett bolag framåt? Här kommer du spela en nyckelroll i att utveckla och förbättra den stora upplevelsen till vår kunds slutkonsumenter. Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en CRM-program specialist till vår kund som är en stor global gigant inom tech med omgående start.

Att arbeta som CRM Program Specialist innebär att du kommer att vara ansvarig för att definiera och stötta olika CRM-program och kampanjaktiviteter för att stödja påskyndandet av att arbeta med datadriven marknadsföring över flera kanaler. Du kommer att arbeta i ett team där du kommer att vara med och stötta i rollen för det definierade projektet; ansvarig för hela leveransen från A-Z.

Du erbjuds
 • Att få arbeta i ett internationellt bolag som alltid ligger i framkant i tech branschen
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

I rollen som CRM Program Specialist kommer du att definiera, utveckla och stötta CRM-projekt tillsammans med ditt team. Du kommer att ha nära samarbete med interna och externa intressenter, som byråer och vår kunds europeiska huvudkontor.

Du kommer tillexempel att:
 • Arbeta med idéer gällande aktiviteter och relevanta projekt för att nå strategin
 • Arbeta med segmenteringsdefinition och hantera förfrågningar till interna och externa samarbetspartners som arbetar med analys och insikter
 • Vara delaktig i den dagliga verksamheten för att samordna och säkerställa bästa kampanjresultat
 • Skapa vecko- och månadsrapporter
 • Förbereda och skapa presentationer för uppföljning och resultat, huvudsakligen på engelska
Vi söker dig som

Vi söker dig som är bekväm med att arbeta med olika digitala plattformar (t.ex. Adobe Campaign, DPM, Analytics etc) samt är bekant med verktyg som Qliksense eller liknande. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i att presentera material och nätverka med andra intressenter inom organisationen samt har arbetat med någon form av projektledning.
 • Har tidigare erfarenhet inom digital marknadsföringskampanjer
 • Har en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, marknadsföring eller liknande
 • Har arbetet med digitala projekt inom CRM och har erfarenhet av plattformar som Adobe Experience Cloud, alternativt andra CRM system
 • Är obehindrad i svenska och engelska både tal och skrift då kommunikationen sker på båda språken
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av e-post och applikationskommunikation samt marknadsföring
I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper därför ser vi att du motiverar dig väl redan i ansökan till oss. Som person ser vi att du har en förmåga att snabbt anpassa dig i en föränderlig miljö. Vi ser vidare att du har ett kreativt sinne för att kunna förbättra och utveckla verksamheten. Detta går hand i hand med att du arbetar proaktivt och strukturerad i din roll för att lyckas nå de resultaten. Det är även av stor vikt att du är en doer, prestigelös, stresstålig och ser lösningar istället för problem.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget kommer senare i processen.